![]() |
|
Samsung QE55Q85mám dotaz co říkáte na tuto TV Samsung QE55Q85 je to dobrá volba? má někdo tuto TV jaké zkušenosti? |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q85Mám Samsung TV QE 55Q90R... Tá je excelentná. 85tka bude asi tiež dobrá, porovnaj parametre a uvidíš, či radšej nezainvestuješ do tej 90tky.Asi by to stálo zato. |
Rybička65
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@pcwordbl.bej dotaz,nikdo na světě,kdo to má doma,nenapíše,že na ho.v.no,ten co ji nemá doma,zase neví nic |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 317 |
![]() |
|
Samsung QE55Q85Za ty prachy máš skoro dvě nekjúled, a možná i v 65".Stejně je to normální ledka s edge podsvitem. Televize prodávám.Sám mám doma plazmu 50"LG a kjúled 49" v základní šestkové řadě. Když se jdu koukat na televizi, skončím u plazmy. Na různý aplikace v tom samsungu hážu bobek. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@decmanked predavas telky a mas skusenosti,kde prosim ta u Samsung vypnem filter,ktory sposobuje to trhanie pri rychlej scene? Niekde som cital,ze to sposobuje filter,ktory nestiha dopocitavat tu scenu a preto je tam ten vysledok trhania neprijemneho.Dik za radu |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@mercedes77na mojom to je :menu/obraz/odborné nastavenia/Nastavenia Auto motion Plus. tam niečo o tom trhaní píšu...![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
decmenQ85 není rozhodne s edge podsvicenim v ramecku. Ma Direct podsviceni. Tuhle telku jsem videl zapnutou a porovnal jsem to s radou Q s edge podsvicenim a rozdil byl znatelny i kvalita obrazu byla nekde jinde. Cerna je na velmi dobre urovni. Skoro jsem si myslel, ze je to oled tv. Radu Q85 bych prirovnal k radam 7000 a 8000 z předchozích let s ještě lepsim podanim cerne barvy. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q85Hlavně pozor na echo a pre-echo...![]() ![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 747 |
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q85Každý zasa nadáva, kto takú tv nemá... Ten direct je super. Uhly bez známky skreslenia obrazu, v tme je čierna furt čierna... Vôbec neľutujem tie peniaze, čo som za ňu dal... A to nepíšem o iných výhodách, čo tá Qledová rada má. Samozrejme od Q70 vyššie... Nevahať a kúpiť. Keďže nerád v týchto veciach robím kompromisy, tak u mňa vyhrala tá top QE55Q90R... |
Rybička65
![]() |
|
@HYPERJo, promiň,našel jsem, že má direct led podsvit. Můžu Ti říci,že za mě o to hůř. Víš jak rychle "kapou" ledky v direct podsvitech třeba u LG ?To ten masivní hliníkovej plát u edge aspoň něco ochladí, u direct pásků už se ani neunavují dávat oboustrannej plošňák,aby převod tepla do vany byl lepší, dávají tam širokou bílou oboustranku ![]() Ale je to každýho věc, co si koupí. |
decmen
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q85Bohuzial vela ludi kupuju to co mu natlaci do hlavy predajca, slaba vola.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q85LCD s edge Led podsvícením nemá moc velký obrazový prostor, a nemůže tedy dodat moc dobrý obraz. Proto končíš u letité plazmy. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@AntonínNezáleží také v případě EDGE na panelu zda je IPS nebo VA?Jako dost vražedná je právě IPS s EDGE.Ale VA s EDGE pokud je i 100Hz tak to není vubec hrozné.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 452 |
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q85Mám tuhle TV v 65". Novou TV pořizuji každé cca 3-4 roky, takže můžu trošku i porovnávat. Tahle je zatím nejlepší.Důležité je to Q85 na konci, pokud by tam bylo Q80, nemá přímé podsvícení a ta už tak dokonalá určitě není. Obrazově úžasná, ale mám hodně 4K HDR filmů a nějaké HDR seriály. Na ty je tato TV špičková a v dojmu z obrazu překoná i OLED v podobné cenové hladině.. Lineární TV vysílání téměř nesleduji. Na DVBT-2 a Skylink sat výhody toho co TV umí až tak nevychutnáš, skoro bych řekl, že lze koupit i levnější TV. Vybíral jsem dlouho a pečlivě, sledoval různé recenze (např. na rtings.com) koupil jsem v akci a poměr cena výkon je příjemný. Já bych ti ji doporučil, ale opakuji, záleží na tom, jaký bude hlavní zdroj, ze kterého budeš TV krmit. Pokud pouze DVB-T vysílání, je to trošku přepych :-) |
lupo
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q85Prý Samsung televize, mají problematický tuner. Co je na tom pravdy?Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 080 |
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q85Zkušenosti z praxe ukazují, že mají velký problém a echem a pre-echem u jednofrekvenčních sítí. Tam kde např. Panasonic nebo Hisense jede zcela bez problémů, tak Samsung a i LG mají potíže s příjmem i když je signál dle měřícího přístroje zcela v normě...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@PC1Poslal jsem ti do SZ odkaz na podrobnosti...![]() Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q85Neváhaj a kúp... Keď tak pridaj peniažky a choď do QE55Q90R. Tu už nie sú žiadne kompromisy... |
Rybička65
![]() |
|
Edge vs Direct podsvíceníZrovna taky vybírám TV... Takže má smysl si připlatit za Direct podsvícení? Značku ani výbavu neřeším, jde mi o kvalitu panelu, úhlopříčka 55 |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
připlaťsi za oled![]() |
decmen
![]() |
|
@decmenproč bych to dělal? 3x dražší není 3x lepší, z toho jsem už vyrostl |
michalnew
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q85A co je hadam direct drahsi? Su predsa telky kde prave lacnejsie maju direct a drahsie maju edge, zase sa neriad nezmyslami po forach. Oci rozhoduju nie kecy.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereLG 55UM7050PLCHisense H55B7300 LG 55UM7400PLB Toshiba 55UL2A63DG JVC LT-55VU3005 Líbí se mi to JVC |
michalnew
![]() |
|
Doted jsem mel....Full HD plazmu z roku 2010. Uprimne - kazda z meho vyberu je lepsi, mantra o neprekonatelnosti plazmy platila mozna pred temi deseti lety, kdyz byla LED technologie ve svych zacatcich. Pokud si neminim prilacet trojnasobek ceny za za technoligii OLED (coz neminim, nebot 3x lepsi ta OLED neni, navic radeji si koupim nyni telku za 10 a za 5 let novou za dalsich deset, ktera bude o level lepsi nez kupovat dnes OLED za 30... |
michalnew
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q85Nevím co je na té telce (QE55Q85) tak úžasnýho, koukám do specifikace a nemá to ani sluchátkový výstup, ani komponentní vstup. S tímhle problémem se na mě nedávno obrátil kolega, že mu k Samšuntu nejde připojit starší audio aparát. Řešili jsme to převodníkem z HDMI, ale umí to jen stereo. Teď hledá aby to umělo 5.1No a HDR10+ je jenom vylepšený šidítko s dobrou reklamou. Pořádná telka má 10bit panel+HLG, 100Hz a OS, kde chodí KODI, což např. LG /nevím jestli všechny/neumí. Kodi proto, aby po síti přeplo přes ARC AV reciever do režimu Dolby 5.1, VLC to zatím v androidu neumí. Samsung ani LG, hlavně v těch levnejch, není žádná sláva. To bych raděj bral TLC, to umí alespoň KODI a má audio Out. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 433 |
![]() |
|
@MMorousZajímá mě panel, nebudu využívat žádnou funkci mimo ON/OFF |
michalnew
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |