Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mimo mísu - Facebook podruhé

Zdravím, dneska se mi u jednoho konatku v messengeru místo všech jeho zpráv objevila hláška "zpráva je dočasně odebraná protože její odesílatel musí provést ověření". Rovněž se nelze dostat na FB profil tohoto člověka, zmizely i komentáře pod příspěvky a jméno se změnilo na Uživatel facebooku. Setkal se s tímhle někdo? Zprávy se mi podařilo z profilu stáhnout, takže ručně deaktivovány profil to zřejmě není.

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo mísu - Facebook podruhé

Dostal BAN od facebooku..možno trvaly a možno len dočasny...ked pises,že ti tam napisalo že odesílatel musí provést ověření,tak asi len dočasny...musi teraz overit svoju totoznost a potom mu FB zas odblokuje profil...nemal náhodou nejake vymyslene meno?vacsinou sa to deje,ked mas nejake vymyslene meno,tak FB ta blokne a musis overit totoznost,ked ta nahlasi vela ludi alebo ked pises vulgarne spravy atd...

jožko
Registrace: 7/2016

proste jeho profil je teraz schovany a neviditelny a ako keby ani nikdy neexistoval..preto zmizli aj vsetky jeho komentare,ale spravy vzdy ostanu..ak ho FB zas obnoví,tak sa všetko vráti...proste ho FB blokol ale preco to ja už netusim..pričin moze byt vela...1.vymyslene meno 2.nelegalna činnost 3.uverejnoval vulgarny a eroticky obsah 4.atd

jožko

delali ted nejakou aktualizaci, a nejspis s ni zmizely i nejake kontakty a vlakna, taky jsem ted zjistil ze mi neco na messengeru nejde a stale to jen nacita

kristian1

@jožko

Jméno vypadá celkem normálně, jestli je skutečné to nevím, používal jsem to pouze jako dodatečný informační kanál v jedné fanouškovské skupině jedné zpěvačky (takže obdoba zdejších PM). Mi osobně od ní nic neobvyklého nepřišlo, ani v té skupině jsem od ní neviděl nic co by mohl FB blokovat. samozřejmě nevím co psala jiným lidem a na jiných stránkách. Asi něco provedla hodně narychlo protože ještě v poledne ten profil fungoval. I tady se člověk dostane na blacklist celkem rychle, někdo dočasně, někdo trvale.

JanM

@JanM

uvidiš či sa náhododou do 3 dni ten profil neobnoví spat,ale všetko čo si opísal sú náznaky pre zablokovanie profilu...mal som takeho človeka v priateloch a dialo sa to iste čo pises...na jeho profil sa už nedalo dostat,lebo neexistoval a spravy mi odneho ostali,ale nebolo tam prinich uz jeho meno napisane ale len Uživatel facebooku...toto by proste nemalo mat nič spolocne s aktualizaciou FB..

jožko

muze dostat BAN na ctrnact dni nebo na mesic a nebo take uplne zrusit ucet, to uz se mi stalo, chodil mi warning na mejla a ja o tom nevedel a pak najednou bum a ucet zrusen navzdy i s fotkama a kontaktama

kristian1

@jožko

Kde jsi vzal tu lhutu 3 dnů?

JanM

@JanM

to som si len tak vymyslel cca 3 dni...neviem kolko to trvá Faceboku ked niekomu zas obnovia profil po preverení totožnosti..moze to byt aj dlhsie aj kratsie..a samozrejme sa môže stat,že tá osoba ani nechcela preverit svoju totozost..cize neposlala fotku dokladu alebo telefonne cislo,lebo vedela,že to má fake profil alebo vedela,že robila niečo čo porušovalo pravidlá...čiže možno uz bude zablokovany navždy

jožko

Já tam dal nahotinku jak budou vypadat letos opálené holky a to jsem ořizl spodek,pohrozili,ještě jednou tak ban na rok.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

Vypadá to že ten profil už funguje. Ta ženská říká že asi to byl nějaký hackerský útok.

JanM

kedy pochopite konecne, ze ked sa nezobudem hrozi liberalno zeleno bezpohlavna diktatura ..... Rv Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

fejkbuk je spionazni svinstvo stejne jako ty další emericky dotovany projekty Musk, Amazon, apod, likérka naprosty souhlas

kristian1

@kristian1

Dneska uz si člověk může pouze vybrat svého (majoritního) špiona. Jestli to bude Facebook, Google, Microsoft, Apple nebo čínská vláda to vyjde nastejno. Nedávno jsem instaloval Windows XP na jeden starý notebook a v instalaci je hláška "Systém Windows XP neodesila žádná data která by mohla sloužit k vaší identifikaci". Až Nadella uvedením Windows 10 udělal z microsoftu dalšího špiona v řadě a kromě toho že je to pomalý a nenažraný systém to je jeden z důvodu proč jsem utekl k Linuxu, tedy Xubuntu. Na druhou stranu ale používám Chromebook a to je velká brána pro Google, takže jsem v nastavení myactivity vypnul všechno co se vypnout dá kromě personalizace videí na YouTube kterou potřebuju. Já se už těmahle vecma radši moc nezabývám protože tihle by našli každého i v jeskyni.

JanM

hledejte na fb a yt stop cenzure za svobodu vyjadrovani a vyuzivani sluzeb na webu

sioga_bs
Registrace: 6/2007

ted uz nam chybi jenom ocipovat, a geneticky odebrat "pocity" a pak uz jen nekonecny otrok, dokud te nevypnou :))) ale i to uz planujou Muskove

kristian1

potom pride niekto od niekal, kto to cele vycisti a budu nariekat zase. Ale raz mi niekto povedal, ze vojna trva dalej, to bola len prva a druha tretina, koniec este len pride. Az ludia budu mat uz pokrk nezmyslov. :bomb:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Nevite, kdy bude dark mode v aplikaci? Uz mel byt davno a furt nikde nic. Fakt by to uz chtelo.

Protein
Registrace: 3/2020

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra