![]() |
|
Premium archivCZSKAhoj, jsem na chatě chtěl bych zaplatit přechod na premium verzi, ale nesvítí mi tu ten kód pro platbu, lze to nějak získat? Nemám tu notebook, takže jen DO a mobil. |
Quattro
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 91 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120 | |
![]() |
|
@klonerneboooj, vakuova pumpa postavi ho lumpa.![]() |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
@QuattroRestartni box, spusti stary Archiv, ked sa ta opyta ci chces prejst na Premium potvrd ze ano, restartni box, spusti Premium, ked sa ta opyta ci chces nainstalovat poslednu aktualizaciu daj ze ano a dostanes aj vytuzeny kod. |
ivan
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKJste vtipný kluci, možná se máte rádi![]() |
Quattro
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKTo právě Ivane nejde. Prostě se to neptá![]() |
Quattro
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKTakz si pozri v nastaveny pluginu (modre tlacidlo) ci mas povolenu kontrolu aktualizacii. |
ivan
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKPovolenou mám |
Quattro
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKTak si ju zakaz, uloz, restartni cely box, zas si ju povol, uloz a restartni box a potom skus. |
ivan
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKRestart nic nevyvola, porad tam je verze 1.0.0, bez kódu pro zaplacení |
Quattro
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKTo už jsem zkoušel |
Quattro
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKJsem asi ničemnej, už nevim |
Quattro
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKTak pouzi https://github.com/mtester270/archivczskpremium/releases/tag/v1.0.0 |
ivan
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKTo už jsem zkoušel |
Quattro
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKOk děkuji. |
Quattro
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKMusis preinstalovat plugin, pak to nabidne... |
dxdish
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
tu navod preinstalace pluginuhttps://github.com/mtester270/archivczskpremium/releases/tag/v1.0.0VU+ Solo 4K...4K Smart TV Samsung UE55TU7092UXXH
|
NIC61
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
a co nova verzia archivy sk/cz 1.3.0je tam nieco noveho? |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@miskocaUž je Archiv CZSK 1.3.1 a tam i SC 2.0 na Webshare.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: Premium archivCZSKArchiv přeinstalován, knihovny v něm taky, SC 2.0 po kliknutí hláška "Chyba Archivu, autor jej musí opravit".... Xtrend 8000, Open PLI 7, doposavad stará verze jela |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@michalnewVlez do boxu, otvor si subor settings v /etc/enigma2/ a skontroluj si riadky:config.plugins.archivCZSK.archives.plugin_video_sc2.wspass= config.plugins.archivCZSK.archives.plugin_video_sc2.wsuser= ci v nich mas zapisane spravne prihlasovacie udaje. |
ivan
![]() |
|
@ivanAno tam se může kouknout. Ale potřeba taky zkontrolovat správné přihlášení přímo v nastavení Stb. Tam má skoro každý za jménem a heslem takovou čárku. [ l ]. Jokoby kurzor.Tu je potřeba odmazat. Řešíme to zde.http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=468&t=75781&start=180 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeA vies kam sa ti zapisuju tie udaje a od kial si ich plugin taha pri spusteni ? Prave do toho suboru co som napisal.![]() |
ivan
![]() |
|
@ivanAno vím, ale tam tu čárku neuvidí. Pouze tam jak jsem psal a opravit to může přes virtuální klávesnici. Hodně lidí se s tím natrápilo.Taky jsem to tak dělal a pak už se mě SC 2.0 rozjelo.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeproblem maju taky ako ty, co nedokazu vytukat bez virtualnej klavesnice ani jednoduchy sled znakov. Keby si mal starsi este tlacidlovy telefon tak si v per.li ako Polsko v 39tom.![]() |
ivan
![]() |
|
da sa ta ciarka odstranitaspon na vusolo2 treba prist na riadok a dat sipku do lava pri cislach, ak si dobre pamatam... |
miskoca
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@ivanNemáš pravdu, sám jsem se pokoušel zadat Jméno/ heslo snad 10x,než se mi to podařilo,stále tam vyskakoval ten znak|.A taky jsem asi 10x pokoušel nastavit VIP na 30 dní,(což jsem si předplatil) a stále dokola vyskakovalo -2 dny.Nechápu, proč se to v tom řádku neodečítá.Program je paskvil a autor by ho měl opravit, taková obtížnost ovládání není normální.A ještě jedna věc- když sekoukám na film, tak obyčejně v posledních 20 minutách se ta začne sekat a seká se to a seká se to.TAky asi chybka, ne? |
Carlo62
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 98 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 120 | |
![]() |
|
![]() |