![]() |
|
Dekodovací modul v televiziZdravím, mám v cca 6 let staré televizi ještě modul Irdeto CryptoWorks Skylink. Začíná to dělat problémy. Nejede Seznam TV (nevadí) a koukám, že nepojede ani CNN od Primy. Mohu si koupit nový modul, ale jaká je šance, že bude v TV fungovat? Bohužel neznám nikoho s modulem, abych to vyzkoušel. Snad jedině ho koupit na eshopu a v případě nefunkčnosti vrátit. Ještě zkusím i podporu výrobce. Jinak je to PHILIPS 47PFS7509. |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
@petr86Pokud je to modul Irdeto CryptoWorks, tak by měly všechny programy dokodovat, i třeba ten Seznam. Ale ty máš možná jen modul CryptoWorks, s tím už nic neuděláš ale stačí koupit modul Irdeto. Novou TV netřeba, modul Irdeto by měl ve tvé TV fungovat dobře. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Dekodovací modul v televiziZdá, že ten TV mám rozhraní CI+, pak by v něm měl fungovat CAM Irdeto bez problémů. (Jenom je jistý rozdíl mezi měl by a bude. To by chtělo praktický pokus.)Kdybych to měl vyřešit, použil bych e-shop. Jednak dostaneš slušnou cenu, a pak máš jistotu, že to vrátíš, kdyby náhodou ta kompatibilita vázla. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@petr86Pokud máš poblíž internet,tak si zkus aktualizaci tv,ze sítě.Mě 7-8 let starý Tv i s irdeto modulem ci+začal zlobit(samozřejmě podle manželky jsem s tím něco zase dělal!?)![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@petr86Neustále hlásil ab und zu Kodováno a pomohla vždý jen obnova karty |
korkoran
![]() |
|
RE: Dekodovací modul v televiziNa modulu je napsáno Irdeto CryptoWorks. Zkusím koupit nový... |
petr86
![]() |
|
RE: Dekodovací modul v televiziSW televize je aktuální... |
petr86
![]() |
|
@petr86Kup ten fialovej smith irdeto Ci+ |
korkoran
![]() |
|
RE: Dekodovací modul v televiziAsi máš modul Irdeto CRYPTOWORKS MODUL IRDETO SMIT, a ten není pro irdeto, i když na něm to slovo je, ale jenom pro cryptoworks.Kup si Irdeto modul a ono to skoro jistě bude fungovat. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Dekodovací modul v televiziNejspíše ano. Mám pocit, že je 11 let starý. Koupím nový a snad to pojede. Díky. |
petr86
![]() |
|
@petr86V tv Philips mam Digi Nagra CAM, avsak obcas v sachte Ci+ tejto telky pouzijem CAM Skylink Irdeto Smit s kartou Skylink ICE a slape v poho...Takze kup CAM Skylink Irdeto Smit.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
domluv se v prodejněpokud by to nechodilo,že přijdeš vyměnit,to každý obchodník chápe |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Dekodovací modul v televizija sem nedavno koupil zmineny modul do nove telky sice ne philips ale thomson ale pro skylink kartu a fungujou vsechny kanaly. https://www.alza.cz/smit-ca-modul-irdeto-d280842.htm |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Dekodovací modul v televizija koupil dokonce pouzitej modul na alze o neco zlevneny asi tak jako nekdo jiny vyzkousel a vratil. takze asi koupit a vratit bude nejsnazsi v alze a uz je v kazdem okresnim meste. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Dekodovací modul v televiziV Philips fungují moduly Irdeto Smit naprosto bez problémů. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
RE: Dekodovací modul v televiziU modulu od Mascom jsem to musel v menu přepnout z CW na Irdeto, aby jely i nové programy u Skylinku ( karta ICE )DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
RE: Dekodovací modul v televizikoupil jsem a funguje to. díky |
petr86
![]() |
|
![]() |