Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

amiko mini hd

Potřeboval bych poradit jak nahrád přes rs 232 fw.Redukci mám rs232 usb a kabl je s jack.Má být amiko zaple nebo vyple a jaký je loyder. něco jsem našel ale je to na amiko 8250,minihd265 na tom to nejde.Redukce se nahrala a píše com5.Děkuji za radu poslední fw bylo 1.6.96 přestalo jít po přerušení elektřiny svítí pouze zelena a DO nereaguje nejde se dostat do menu

oggys
Registrace: 6/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: amiko mini hd

zkus Universal Loader SD-HD by Dekolte ALi3511 & ALi3516.exe.( http://www.satedu.cba.pl )
Problém je ale spíš v délce JACK. Měla by být cca 19mm, jinak nemá kontakt. Je to vidět i zvrchu přijímače.

RAFI007
Registrace: 1/2006

Amiko mini hd

Tak přes progam se to nahrávalo ale amiko to nevzalo jack je dlouhý dost je kousek špičky vidět.Nahrával jsem tam fw 1.6.96.Tabulka se postupně vymodrala je to pořad hluché dělám něco špatně?

oggys

Mini 265,jedine cez programator v autorizovanom servise,doma to nerozchodis

luky654321
Registrace: 9/2017

amiko mini hd

To neni amiko mini hd265 já mám vstup venkem rs232 přes jack ne na desce kde je 4 pin

oggys

@oggys

Zkus to připojit přes cinche,to se mi 1 x povedlo otevřít a pak továrko a novej sovt nahrát z fleshe.Potom běhalo přes HDMI.Teď už ho nemám.Podobně se povedl jeden DVBT2 oživit.Maxo

korkoran
Registrace: 10/2006

Aj keď je dosť obtiažne zohnať origo kábel pre upgrade fw na Amiká cez RS rozhranie, ja som na to vymyslel jeden "zlepšovák". K mnohým modelom Amík býva príslušenstvo AV kábel (jack + cinch). Stačí si urobiť na tento kábel "predĺženie". T.j. Konektor RS232, kúsok tienenej dvojlinky (využíva sa aj pre audio prenos signálu) a 3ks cinche - typ "female - samica".
Ako to presne zapojiť?
Toto tu nebudem vysvetľovať, ale keby mal niekto záujem o výrobu takéhoto káblu, tak na konkurenčnom "ab-fóre" je mnou uverejnený popis zapojenia aj fotografiami.
Poznámka: Ja osobne som takto urobil upgrade min. na 3 až 4 ks rôznych typov Amík úplne bezproblémovo. Podotýkam, na mojom PC mám štandartný RS232 vstup!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

amiko mini hd

Já těch káblů 232/jaqck ještě mám tak možno i 5-6ks. Taky jsem zkoušel bezdrátovej homesharing s WTR-1 s lankovým prodloužením až za okno a fachčilo to tak na 50 m i kolem baráku.Ze studijních zájmů ;) ;)

korkoran

amiko mini hd

Děkuji všem co se zapojili do debaty už se to rozjelo super chtělo to trpělivos a nervy. R^

oggys

@oggys

Pošeptej,čím jsi to rozjel ;)

korkoran

amiko mini hd

Zjistil jsem že je odlišné Bits Rate na redukci rs232 usb od programu loader amiko. Já měl v tabulce na redukci 9600 a v programu byl 115200.Po sjednocení na 9600 se to rozjelo a prěhrálo.Pogram jem použil amiko-hd tool box R^

oggys

@oggys

teď tam nahraj řádný sovt třeba 1.7.10 s fleshí

korkoran

amiko mini hd

Jde na tomto sw youtube?někde se píše že je youtube problém fixed!

oggys

amiko mini hd

Mám dotaz jde překlopit na amiko mini hd caid 0D96 na irdeto

oggys

@oggys

Nejde,má to starší čip

korkoran

@oggys

Ale funguje v něm starší karta irdeto 01 v caid 0624.Před 3 měsíci se mi podařilo kamarádovi vyšmelit kartu ICE za kartu Irdeto 01 /4200.....a jede mu vše jak z praku.Byla to 3-oj směna jak v tom filmu :laughing: ;) ;) Sám mám takové karty 3 kusy,aby mi to hrálo v kdejakým krámu

korkoran

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra