Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Amiko 8265+ a síťové tv

Nedaří se mi spustit v téhle mašince (3 ks)zprovoznit ani Web Tv ani Youtube a ani to počasí,z ždným sovtem ,co jsem našel.
Dá mi někdo typovou radu?

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Amiko 8265+ a síťové tv

Na Youtube apod. na tomto stroji zapomeň kapitáne... ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

@drobeček,máš pravd.

Vyloženě k němu stojí v podpoře,že 1.3.48 řeší problém s Youtube a vono to nejde s vůbec žádným
To chtěla kamarádka vode mě,tak jsem ji natáhl lan vono nic,tak jsem se dostal i k těm,co mám doma. :crying: :crying:

korkoran

Musíš pořídit lepší stroj, kde je možno vložit aktuální API klíč apod., pak šlape Youtube a další perfektně....třeba combo Octagon ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

@drobeček

záleží, jak dlouho neboť turek jistě neplati také nic, stejně jako maďar

matchboxx
Registrace: 9/2012

Maďari sú dosť "neogabaní" pri úpravách fw na týchto typoch stb. Ono, napr.na mnohých typoch Amík neexistuje fw, ktorý by dokázal čítať kartu ICE v Irdeto móde. A ty chceš po nich, aby fungoval YT?!
:)) :) ;)
Tieto typy stb sú možno ešte vhodné, ako klient stb a aj to niekde tam, kde je tv z malou uhlopriečkou.
Obrazovo málo kvalitné, sw podpora minimálna, až skoro žiadna. No proste lacný šunt, za málo peňazí, málo muziky.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@matchboxx

Myslím, že to pošlape, turek nebo ukrajinec... ;) :)))

drobeček

@mmiriboy

..napr. na A8260 plus combo, mam za malo penazi VELA emu MUZIKY a velmi dobry obraz s FW 2.4.76 EMU by Dekolte Edision.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@bohus31

No, áno, pokiaľ máš ten box pripojený k telke cca do 42 palcov, tak môže byť, ale pri vyšších uhlopriečkach je to už mizéria. Samozrejme, netvrdím, že Amiko je nepoužiteľné, aj ja mám doma jeden ks. ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

..hej, mam ho ako stvrte STB na 42" Plazme a spokojnost. Okrem nasich providerov ktore otvori ofiko v UNI & CAM, v poho zvlada v EMU vsetky bezne crypt systemy vratane Tandberg.

bohus31

za málo peněz,málo muziky-to bylo ,je a bude... :8)

jansmrz
Registrace: 3/2015

@bohus31

To jsi mě zklamal,na tebe jsem myslel,že něco víš,už si tu taky mluvil o 8265+ :(((

korkoran

Na to je i Bohuš krátký, kapitáne... ;) :)))

drobeček

korkoráne

halt za 1400,- Káčé žádný perpétum mobile nekoupíš :laughing: aspoň že je to kombo t2 předpokládám to fičí gut

hogofogo11
Registrace: 9/2014

@hogofogo11

jo,pro moji ženu jak dělaný,akorát jsem v poslední době refleshoval 2x - 3 v týdnu karty-starší irdeto ,dokonce i během dne.Já ho mám jen jako zálohu na zkoušky A pár kamarádů ho má odemne a ti si nestěžují.Na ty web tv a youtube máme smartku,když žena něco potřebuje.Já mám Pc

korkoran

@korkoran

Na mna mysliet nemusis...Pretoze ako dochodca vzdy malo viem. Dochodcom by mali poradit mladsie tzv. CHYTRE rocniky, ktore sa dokazu dochodcom iba posmievat. Najlepsia rada pre dochodcu znie: porad si sam. Pretoze youtube a web tv na amikach funguje...

bohus31

No vidíš kapitáne, Bohušovi to všechno funguje... :O :laughing:

drobeček

@bohus31

Ale na kterých.Říkal jsem si,poradíš,tak ti odpustím-kompresore.Ale ty jsi pořád kompresor Rv :laughing: Rv

korkoran

@bohus31

a velmi dobry obraz..... :laughing: to je dobré bohušu..... R^ tuším že to má ALI procesor a na všetko čo som kápnul s týmto procesorom bol obraz dobrý tak max. na 24-ku obrazovku . R^ ty tam máš SH4, MIPS ,ARM alebo Hisilicon procesor? :))) neber to v zlom a neuraz sa ,ale tak som sa s chuti zasmial ,že mi to nedalo a sranda musí byť... :laughing:
od tejto firmy malo super obraz len to kde bol procesor SH4 tuším že alien .... R^

maradona
Registrace: 8/2018

@maradona

soudím,že to máš nedobre nastavené nářadí.Já je spravuji na 65 + 55 a Hd jsou OK sd je o dost horší.Doma žena má LG 43(žere36Watů) a mimo čt3 vše ,skoro vše taky OK

korkoran

@korkoran

ja som to len preladoval a išlo to tatata.... :)))

maradona
Registrace: 8/2018

Amiko

s Ali procakom 8260+ combo, mam kvôli Plustelke na 42" PLAZME a obraz je velmi dobry aj na SDtv staniciach. Pochopitelne, ak som Amiko zapojil na 65" LED UHD 4K TV, tak obraz bol nedobry. Samozrejme ze v obyvaku na vacsej 65" UHD telke pouzivam vstavany SAT tuner a externy linux STB s ARM procakom.
Jednoducho, Amiko ku 42" Plazme je dobra a lacna masinka, ktora mnoho dokaze....

bohus31

@maradona

Veď nevieš, že bohuš má všetko a všetko čo má, je najlepšie na svete :))) ale súhlasím s Tebou, ja mám 8255+, je to to isté ako 8265+ len nie je combo, ale darmo ho mám nemôžem povedať, že by mal dobrý obraz. Mám to na chate ale keď nato pozerám, bolia ma z toho oči. :))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Vsetko som nikdy nemal a ani mat nebudem. Narozdiel vsak od niekoho, mam vo svojom dochodcovskom veku aspon pevne zdravie a zdravy rozum.

bohus31

@bohus31

My ostatní,co nemáme lampasácký důchod,hold po 16 letech dochodku se len tak tak držíme ;) ;)

korkoran

@korkoran

Neviem za koho pises, My...Napriek tomu vidis, ze nikto z mladych
Ti tu nechce alebo ani nevie poradit. Posmievat sa vsak, to je tunajsi kolorit mladych...

bohus31
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra