Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Seřazení programů Skylink Live TV v TV Samsung?

Ahoj, chci se zeptat zda je možné nějakým způsobem seřadit programy v aplikaci pro TV Samsung. Dříve tam možnost byla, ale teď to nemůžu nikde najít.
Díky za odpovědi
ozzy 2

ozzy 2
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@ozzy 2

jo kamaráde to sme na tom rovnako a vraj sa to už nedá v žiadnom TV. kontaktoval som Skylink . najprv nevedeli o čom točím ,ale ked si to overili tak vraj mám pravdu , upozornili na to technikov a máme čakať na aktualizáciu ..... a po asi 4-mesiacoch stále nič . nedávno som tam volal tak vraj na tom pracujú ,a už sa sťažujú aj viacerý .... tak šup šup ,volaj aj ty . ja sa sťažujem u toho komu platím ked mi niečo nefunguje. a napíš čo ti povedia nech sa zarehníme. ja som napísal... :)))

maradona
Registrace: 8/2018

RE: Seřazení programů Skylink Live TV v TV Sam...

Já se jen ptal jestli jsem to někde nepřehlédnul.
Určitě se taky zeptám na infolince.

ozzy 2

Kdysi se tu objevovaly rady seřadit si programy do favoritní skupiny Oblíbené. Tam se nic nemění ani když provider mění pozice programů.

konas
Registrace: 12/2014

@konas

Oblíbené nejdou seřadit už delší dobu.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Přišla mi odpověď od Skylinku.
"Děkujeme za Váš podmět, hodně zákazníkům tato možnost seřazení programů chybí a již byl požadavek předán na vývojáře aplikace Live TV, kdy přesně tuto funkci opětovně zařadí nemáme k dispozici.
V tuto chvíli je možno si programy, které sledujete nejčastěji dát pouze do sekce oblibené."

ozzy 2

@SirMax

To mi uniklo. Tenkrát jsem potřeboval koupit novou TV a pročítal jsem všechno. Samsunga jsem vyřadil, i když se mi tehdejší modely hodně líbily. Rozhodlo řazení programů a fakt, že kolegovi odešlo podsvícení za 14 dní. A to ještě nebyl na světě Tizen. :))

konas
Registrace: 12/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra