![]() |
|
LG 43UM7600PLB-skrytí programůPoradí mi někdo jak definitivně skrýt (u LG vymazat nejdou) duplicitně nainstalované programy na TV LG 43UM7600PLB ?1)zkusil jsem to metodou „přeskočit“ ve „správci programů“, programy se skryly, ale jen do dalšího zapnutí TV. 2)druhý pokus přes ChanSort v PC. Vymazal jsem přebytečné programy a přes USB zkopíroval do TV. OK, ale jen do dalšího zapnutí TV. Když dám znovu nahrát z USB do TV tak je to OK do znovu zapnutí TV. Zná někdo jiný způsob nebo program na odstranění přebytečných programů? Díky za jakoukoli radu. .......
|
Libour
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
RE: LG 43UM7600PLB-skrytí programůneznám tento typ LG, ale všeobecnĚ bych si tipnul, že máš zapnuté automatické ladění nebo update programů.Taky nepíšeš, zda mluvíš o DVB-T programech nebo satelitu, případně jaký provider atd. Na TV vždy vypínám všechny automatiky a ladím podle kanálů/frekvencí/TP programy které potřebuju. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: LG 43UM7600PLB-skrytí programůNo na týchto tv je to ťažké, páni inženýri z LG nevedia, že existuje na svete 100 rokov taká možnosť že vymazanie programov.Takýto prístup je ozaj nepochopiteľný.Presúvanie programov a pod škoda reči.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 302 |
![]() |
|
RE: LG 43UM7600PLB-skrytí programůSamsung je tom tak isto borci .![]() ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: LG 43UM7600PLB-skrytí programůPresne pre toto nemozem pouzivat vstavane tunery na TV, lebo to je doslova masochizmus.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 619 |
![]() |
|
@Dagy2Jedná se o pozemní DVB-T a T2, vše laděno manualně. Automacké ladění jsem nepoužil a odkaz na update programů v menu není........
|
Libour
![]() |
|
RE: LG 43UM7600PLB-skrytí programůAle no tak pánové, nebuďte zaujatí![]() ![]() Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
@maradona, @libourso Samsungom nesúhlasím. U Samsungu (r.v.2017 a 2019) je ladenie (SAT programy), presúvanie, mazanie úplne v pohode. max 30min naladenie balíka jednoho prevádzkovateľa a poukladanie do hlavného zoznamu (nepoužívam zásadne favourite) podľa želania "precvakávača" programov.u LG - síce mám LG 2011 ale používam len ako zobrazovadlo - čítam že je to problém, napríklad so strácaním programov a pod. Každý DVB-T TV má niekde v menu zašitú položku, či má vyhľadávať zmeny v dostupných programoch a aktualizovať ich automaticky. To, že si to nenašiel podľa môjho skromného názoru znamená, že to tam je zašité a aktivované ako default hodnotu. Aj keď si ladil ručne zadávaním kanálov. Skús ešte hľadať. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@LibourSkoda stracat cas skusanim...Najjednoduchsia a na pouzivanie prijemna cesta je nechat vsetky programy, aj nepouzivane a vytvorit si skupinu kanalov, ktore pouzivas. Tam mozes s TV kanalmi robit co chces. Ja mam vytvorenych 5 skupin (Filmy, Dokumenty, Hudba, atd.). V ramci skupiny je lahke ich aj zoradit manualne. Takto mas "online" len TV kanaly, ktore ta zaujimaju a na takto vytvoreny Channel list nema nezelany vplyv ani automaticke ladenie, ani nic, takze urobis to len raz a navzdy. Osvedcene 2-rocnym pouzivanim. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
![]() |
|
@Dagy2Ještě chci upřesnit, že automatická aktualizace programů jde vypnout jen při ladění přes kabel a satelit, ale u ladění přes anténu tato položka není........
|
Libour
![]() |
|
@LibourPokiaľ si v menu nenašiel normálne vymazanie programov a nechceš ísť cez výrobné nastavenia, je tu ešte jedna zabudnutá a málokedy používaná možnosť práve pre podobný prípad... Daj automaticky naladiť DVB-T/DVB-T2 bez pripojenej antény s vymazaním pôvodných, potom už len nanovo nalaď, či už ručne, alebo automaticky, jak je libo, prípadne zoraď a nemáš čo riešiť...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: LG 43UM7600PLB-skrytí programůpro Libour, který rok výroby je tvFORMULER S TURBO, SG-2100 - - 39E - 30W HD BOX 9105+
|
calvero
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 173 |
![]() |
|
@calverorok výroby 2.pol. 2019.......
|
Libour
![]() |
|
RE: LG 43UM7600PLB-skrytí programůpro @Dagy2vypnul jsem "aktualizaci seznamu kanálů" v menu ladění přes kabel i přes satelit a prozatím to je OK.(v ladění přes anténu tato možnost není) .......
|
Libour
![]() |
|
na tyhlekrávoviny je super,pos.ra.ne.j finlux |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@ManetoUž je to zase špatné. Zkusil jsem tvoji metodu aut.ladění bez antény a pak nahrál z USB, ale duplicitní Nova a Nova Cinema z PS13 31.k. se po chvíli znovu objeví. Ani na LG podpoře neumí poradit........
|
Libour
![]() |
|
![]() |