![]() |
|
Mimo mísu - FacebookZdravím, mám na facebooku zablokované vkládání nových příspěvků úplně pro všechny včetně přátel, ale správcová jedné skupiny mi potřebuje na profil příspěvky vkládat. V seznamu přátel ji nemám. Lze nějak odblokovat vkládání příspěvků pouze pro jednoho člověka?T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 124 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - Facebookvypadá to na blokaci od FB |
chvalina2
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 411 |
![]() |
|
@JanMMyslím,že s tím nic nenaděláš.Musíš počkat a trpět . |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 669 |
![]() |
|
RE: Mimo mísu - FacebookNuž!Na FB si robil hlúposti, tak máš to, čo ti patrí! Apropo! Pochybujem, že tu sa nájde niekto, kto ti tvoje FB neresti vyžehlí! ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 010 |
![]() |
|
Je to obraceně - blokace je z moji stranyJe to obráceně. Ja jsem kdysi sam zablokoval vkladani přispěvku na svoji timeline pro všechny (tedy nemyslim timeline ve skupině, ktera normalně funguje ale soukromou timeline na profilu). A ted to potřebuji odblokovat pro tu jednu osobu ale tak aby pro ostatni bylo vkladani dal blokovano. V nastaveni "kdo může vkladat přispěvky na vaši timeline" jsem našel pouze možnosti přatele nebo nikdo.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
RE: Mimo mísu - FacebookPotřebuju to tedy nastavit tak aby ta jedna osoba mohla vkladat na moji timeline přispěvky a aby nikdo jiny nemohl.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@JanMVed skus napisat na Facebook. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
@JanMA prečo nespravíš skupinu len pre toho jedného. Povoľ len jeho a máš to.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
@JanMMyslím, ak Ty budeš administrátor skupiny tak povoľ len jemu aby bol člen skupiny.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
@peterskUž jsem našel jiné řešení. Jsem na ni napojený přes messenger a už jsme přišli na to jak se dají přeposílat příspěvky i tam, takže timeline nepotřebuji.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
![]() |