Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mimo mísu - Facebook

Zdravím, mám na facebooku zablokované vkládání nových příspěvků úplně pro všechny včetně přátel, ale správcová jedné skupiny mi potřebuje na profil příspěvky vkládat. V seznamu přátel ji nemám. Lze nějak odblokovat vkládání příspěvků pouze pro jednoho člověka?

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo mísu - Facebook

vypadá to na blokaci od FB

chvalina2
Registrace: 3/2007

@JanM

Myslím,že s tím nic nenaděláš.Musíš počkat a trpět .

zeze
Registrace: 5/2011

Nuž!
Na FB si robil hlúposti, tak máš to, čo ti patrí!
Apropo!
Pochybujem, že tu sa nájde niekto, kto ti tvoje FB neresti vyžehlí!
:)) :)) :))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Je to obraceně - blokace je z moji strany

Je to obráceně. Ja jsem kdysi sam zablokoval vkladani přispěvku na svoji timeline pro všechny (tedy nemyslim timeline ve skupině, ktera normalně funguje ale soukromou timeline na profilu). A ted to potřebuji odblokovat pro tu jednu osobu ale tak aby pro ostatni bylo vkladani dal blokovano. V nastaveni "kdo může vkladat přispěvky na vaši timeline" jsem našel pouze možnosti přatele nebo nikdo.

JanM

Potřebuju to tedy nastavit tak aby ta jedna osoba mohla vkladat na moji timeline přispěvky a aby nikdo jiny nemohl.

JanM

@JanM

Ved skus napisat na Facebook.

Gustoh
Registrace: 9/2016

@JanM

A prečo nespravíš skupinu len pre toho jedného. Povoľ len jeho a máš to. ;)

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@JanM

Myslím, ak Ty budeš administrátor skupiny tak povoľ len jemu aby bol člen skupiny.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Už jsem našel jiné řešení. Jsem na ni napojený přes messenger a už jsme přišli na to jak se dají přeposílat příspěvky i tam, takže timeline nepotřebuji.

JanM

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra