Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Live - Sekanie

Zdravim,

Minule som cital, ze aj u Vas mavate problem so sekanim Skylinku Live hlavne vo vecernych hodinach. Jednoznacne je problem na ich strane ale nechcu to riesit ...ze chyba je na mojej strane. Jasne, na optike ... kde Netlfix, HBO GO, MagioGO vsetko ide v pohode ... len ten ich Skylink Live nie ...

Ako ich prinutit aby s tym nieco robili ?? Je to riaden pluvanec do tvare ta ich zakaznicka linka.

matt84svk
Registrace: 2/2019
Odpověď v diskusním vlákně

mě to jede ok

stále,tak je chyba u nich vyloučena

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Skylink Live - Sekanie

Ja to tiež dosť často využívam, na noťasi, alebo v mobile a nemám problém.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Dnes poobede som mal pustenú cez Skylink-Live (cez KODI) hudobnú stanicu VH+1 a stávalo sa raz za cca 10 min, že sa zvuk zasekol na 2-3 sekundy (mal som to ako kulisu, takže neviem či aj obraz).

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

RE: Skylink Live

Já používám Skylink Live pár týdnů, mám optické připojení, dále s WiFi routerem TP-Link Archer C6 2,4+5 GHz, rychlost na WiFi cca.130/25 Mbit/s, odezva 8ms, zařízení Huawei Mate 20 pro a tři čínské android boxy a zasekávání jsem nepozoroval.
Dříve jsem ale používal router Tenda W303R a tam jsem měl výpadky na sledovanitv.cz (Skylink Live jsem ještě nepoužíval) a musel jsem router několikrát týdně restartovat.

pro jh
Registrace: 10/2007

Jejich Kaon MZ-102, Samsung tv s aplikací a LG tv s aplikací - Skylink live naprosto bez problémů a bez výpadků. Vše po kabelu. Wifi bych k tomuto účelu používal opravdu jen v krajní nouzi. Sekání v Kodi bude asi jiná příčina a první tazatel se ani neobtěžoval napsat, na čem službu používá. Asi si chtěl prostě jenom zanadávat...

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006

Pres Chromecast bez sekani

Protein
Registrace: 3/2020

Dříve jsem v hl. vysílacím čase neměl problémy. Teď občas ano na Mozille.

F4turbo
Registrace: 4/2019

Dva mesiace Skylink live tv sony pripojenie lan kábel.Internet optika cez tp link,zatiaľ ide všetko bez sekania a vypadávania.Tv ide skoro celý deň.

niglabi
Registrace: 4/2020

@niglabi

Delas z domu? :)))

Protein

drive mi o delal jen skylinklive a jen obcas, ale ted uz to dela i ta nova digi tedy telly, (na Exploler)
na jejich info lince mi rekli ze mam jet pres chrome,ale chrome je hnus, a take mnohem horsi obraz, mel jsem to tam 5minut a smazal jsem to, chrome fakt neee
takze az zacne sport budu to muset vyresit nejak jinak

kristian1
Registrace: 7/2016

Já mám tedy ze Skylinku informaci, že o problému vědí a stále ho řeší (tedy už řadu měsíců). Největší problém je těsně po 20:00, kdy občas u pořadů z archivu obraz několikrát po sobě na pár sekund zamrzne (např. Nova nebo ČT Art). Pokud se to děje u archivu, je nejlepší si napsat kanál + čas a vždy jim jednou za prád ní poslat seznam, tak aby si to sami mohli ještě ověřit.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@SirMax

mě občas zlobí archiv,když to chci pustit hned po odvysílání,jinak ok

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tak som zistil že v archíve sa zasekával obraz aj mne,tak som sa preriekol.Pozeral som včera po 21 hodine archív Prima max zdvoch dni dozadu najmenej 4x zamrzol na pár sekúnd.

niglabi
Registrace: 4/2020

Dakujem velmi pekne za Vase odpovede ... teraz mam zmiesane pocity. Myslel som, ze to pozoruje vacsina ludi to sekanie... Nevadi. Dakujem. Prajem krasny vikend...

matt84svk
Registrace: 2/2019

@matt84svk

Parabola.cz - drtič snů

Protein

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra