![]() |
|
HBO GO registráciaZdravím... Dá sa nejako používať HBO GO v Česku, keď mám balík HBO na slovenskej skylink karte!?... Bohužiaľ žijem v Čechách a na Slovensko sa tak skoro nedostanem. Viem, že by sa to dalo, keby to na Slovensku niekto urobil za mňa a registroval moju kartu, ale nechcem nikoho otravovať .... Neviem, ako to bolo predtým, ale od 1.4.sa zmenili podmienky registrácie!?... Platím si v Čechách O2 go a mám i kartu skylink sk... Robím to kvôli manželke, ta rada pozerá seriály z HBO. Doteraz na HBO využívám českú kartu Skylink. No tú už vlastne nepotrebujem, keď mám to O2go.... Keď to nepôjde, tak budem musieť zaplatiť na slovenskú kartu balíček Mini a na českú to HBO.... Čo ma bude stáť o 150 Kč viac. Čo nieje nič strašného... Ale pýtam sa len tak pre zaujímavosť! |
Rybička65
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: HBO GO registráciaNormálně se přihlásíš přes operátora, zadáš č. karty a koukáš na hbo go. Zkoušels to?...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: HBO GO registráciaUž to ide len cez email a píše, že sa nemôžem registrovať mimo SR |
Rybička65
![]() |
|
RE: HBO GO registráciaTak už to mám... Dal som oblasť Česká republika a skylink... Bez znaku cz... Potom už klasika.. č. karty a heslo... I tak ďakujem. Aspoň je tu popis, keby na to niekto tiež neprišiel! |
Rybička65
![]() |
|
RE: HBO GO registráciaCo máte raději?HBO GO nebo Netflix? |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 759 |
![]() |
|
@William czTeraz dávajú asi všetci mobilní operátori HBO GO k paušálu zadarmo najmenej na mesiac, takže asi HBO GO![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
@William czPrepáč, za mňa Netflix, lebo tam sú moje obľúbené seriály.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 508 |
![]() |
|
![]() |