![]() |
|
WebradioFsPoužíva to niekto?Ako zadať pri novom streame Picon-referenčné číslo.Podľa čoho.Pri Tv kanáloch sa to dá dohľadať v info o Tv kanále.S Dreambox edit sa dá priradiť ale len k iptv.. |
sandavid
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
@ sandavidWebradioFS má uložené súbory v zložke etc/ConfFS a databázu si môžeš upraviť aj sám v programe cez SQLiteDatabaseBrowser. Rádia sú uložené vo webradioFS_favs.db a nastavenia webradioFS_sets.db. Picony ak ich nemáš si môžeš tiež logá stahnúť z webu a upraviť do maximálnej veľkosti cez program na 75x300 pixelov, ktoré uložíš do zložky streamlogos. Pokiaľ chceš nahrávať priamo z rádia nejakú reláciu, treba stiahnúť ešte rec modul priamo z programu cez nastavenia. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: WebradioFsSQLiteDatabaseBrowser pomocou tohto programu sa dajú priraďovať aj picony? |
sandavid
![]() |
|
RE: WebradioFsLebo ja mám ešte z čias keď fungovala databáza 8 rádií,ktoré som podľa potreby zmenil stream,názov a vymenil obrázok v picone.To pomenovanie piconu napr: 2476.png vždy ostalo z pôvodného streamu hoci ja som stream pozmenil.Mne ide o to číslo na picone pred koncovkou png. pomocov ktorého priradíš picon k rádiu. |
sandavid
![]() |
|
Aktuálna dazabazaMá ten program WebradioFS aktuálnu databázu sk a cz streamov už v sebe ? Alebo treba si sám doplniť / upraviť ? |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: WebradioFsUž nemá žiadnu.Ja som si zálohoval favoritov,tak tam mám 8 rádií ale nie je problém si tam pomocou DO vložiť čo chceš. |
sandavid
![]() |
|
RE: WebradioFsJa mám cez WebradioFS uložených 255 slovenských a českých rádii vrátane piconov, ktoré mám predurčené v programovej databáze zosynchronizovanej s názvami log. Je to super a keď zmenia stream otvorím program a upravím si to. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
![]() |