![]() |
|
skylink asi ochutnávka na dubenJdou volně všechny filmbox kanály,československo,axn,film+,ams,joj cinema,film europe,docubox, a další |
oggys
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubenžádna ochutnávka .treba platit aj za zakódovanie . ludá nemajú penáze , skylink nemá penáze . len preto je to volné .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubenochutnávka![]() ![]() ![]() |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubenPred nedavnem mi volali z call centra a delali pruzkum o znalosti a sledovanost jejich Skylink7 kanalu. Po zodpovezeni otazek mi bylo receno, ze v prubehu dubna budu mit na mesic zpristupnenou celou nabidku (mozna i HBO, nevim). Tak kdo vi, treba to budou mit vsichni, nebo jim proste vypadlo kodovani![]() Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 249 |
![]() |
|
OstatníMám v TV s ANDROIDEM aplikaci gogle play dnes o rána nejde spustit ostatní aplikace jdou ,chtěl bych se zeptat jestli to nejde jenom u mně nebo to nejde nikomu . |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubenOmlouvám se to jse nepatř |
předa103
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubento "faust" na nějaký HBO zapomeň..![]() |
jansmrz
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
OchutnávkaUž je to oficiálně na stránkách Skylinku, počet kanálů zdarma navíc k digitálu je největší co kdy byl. Platí ode dneška, termín ukončení tam nepíší |
chrdinka
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
OchutnávkaDajte pokrévku na 30 W a kukáte šecko |
olav
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubenU Skylinku si platim HBO Max Pack, kvoli tv stanici Cinemax. Neodmietam vsak ku tomu tzv. gratis, tv stanicu Film Europe HD![]() Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: skylink asi ochutnávka na dubenA v antiku hbo-cka a cinemaxy.![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 553 |
![]() |
|
1.aprílbude až zítra |
pierrepetr