![]() |
|
O2tv v tv PanasonicHezký den všem ,poprosím o radu , chci si v tv Panasonic přes prohlížeč webbroswer načíst stránky O2tv.cz pořád se to nechce načíst nevíte v čem je chyba? Díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
RE: O2tv v tv PanasonicProtože by to musela být aplikace..A v O2 ví nejlépe pro které značky dá vládnoucí strana svolení.. z prosince 2019 Kateřina Mikšovská z tiskového oddělení O2 nám k tomu řekla následující: „V příštím roce bychom rádi uvedli na trh aplikaci pro Android TV (Sony, Philips) a LG. Následovat by měla aplikace pro Apple TV. Podíl televizorů Panasonic na českém trhu je poměrně malý, proto zatím o vývoji aplikace pro jejich modely neuvažujeme.“ |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
RE: O2tv v tv PanasonicPro všechny,co tohle čtou - prosím,webbrowser a aplikace je něco úplně jiného!Srovnání operačních systémů TV je např tady: alza.cz/srovnani-operacnich-systemu-smart-tv Nevím,kde je chyba popsaná u konkrétního dotazu,ale zřejmě v prohlížeči to nebude.Že není a zřejmě nebude appka pro tv Panasonic je věc druhá.Snad by tazatel měl uvést víc podrobností - jedou jiné stránky v prohlížeči,je TV správně nakonfigurovaná do domácí sítě atd.atd. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
JerzyAno jiné stránky třeba seznam.cz, parabala atd jedou, akorát ta O2tv.czse pořád načítá ,ale nenaskočí |
Petrmuz92
![]() |
|
RE: O2tv v tv PanasonicNechce prohlížeč adresu s malým O - www.o2tv.cz ? |
jerzy
![]() |
|
RE: O2tv v tv PanasonicPřes browser jde se k přihlásit k účtu o2, ale programy nefungují- video nelze načíst. Asi o2 nepodporuje tenhle typ prohlížeče. Podpora je asi jen pro firefox, chrome a operu. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 421 |
![]() |
|
JerzyZkoušel jsem obojí písmena a nic , nevadí plánuji v létě kupovat větší Samsung a jak tu píší v tom Tizenu by to snad mělo jít. |
Petrmuz92
![]() |
|
RE: O2tv v tv PanasonicV tom případě by mohl fungovat tento fígl - přihlásit se k účtu, na DO zmáčknout Return a v levém rohu rozkliknout navolený program(nejlépe připojenou myší).Dejte vědět. |
jerzy
![]() |
|
RE: O2tv v tv PanasonicMám panáka 55" asi rok starého. Přihlášení proběhlo v pořádku, ale video se nenačetlo.Viz můj předchozí příspěvek. |
Fanyn
![]() |
|
RE: O2tv v tv PanasonicTo byla odpověď na "Fanyn". V Tizenu to jede bezproblémově! |
jerzy
![]() |
|
@FanynAle načetla se na přihlašovací stránce loga programů? |
jerzy
![]() |
|
JerzyPrávě že ne jen vypíšu začne se točit kolečko jako když máš pomalej net astránka s logama vůbec nenaskočí |
Petrmuz92
![]() |
|
RE: O2tv v tv PanasonicA firmware Panasonicu - není třeba pro daný typ novější? |
jerzy
![]() |
|
RE: O2tv v tv PanasonicPřihlášení proběhlo v pořádku,objeví se úvodní stránka o2, ale pak to hlásí video se nanačetlo zkoušel jsem asi 4 programy a pak to odhlásil. Podle mně O2 nepodporuje tenhle typ prohlížeče. Pro přihlášení jsem použil jinou adresu než mám v externím o2 boxu a ten funguje. Net je v pořádku. |
Fanyn
![]() |
|
JerzyTohle je nejnovější tak to fakt asi nepodporuje |
Petrmuz92
![]() |
|
RE: O2tv v tv PanasonicZkoušel jsem sw zda není nový tak mám poslední 3.231 . |
Fanyn
![]() |
|
RE: O2tv v tv PanasonicNo zvláštní je,že to každému z vás funguje trochu jinak.Ale když si vzpomenu na začátky O2tv,tak třeba v prohlížeči v Tizenu to sice jelo,jenže bez zvuku.Náprava přišla až s novým FW.Takže je fakt možné,že to Panasonic(jejich browser) nepřehraje. |
jerzy
![]() |
|
RE: O2tv v tv PanasonicKdyž se kouknu na prohližeč tak tam je firefox OS a v něm 5 položek Your Rights, Your Privacy, Open Source Notices, Obtaining Source Code a Credits? |
Fanyn
![]() |
|
RE: O2tv v tv Panasonicpřes web browser jsem zkousel horizongo a tam se to také nerozjede, psalo to něco ale uz si to nepamatuju ze něco snad nepodporuje |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
![]() |