Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Apka O2 tv

Zdravím všechny a prosím o radu chci koupit novou tv s apkou O2TV tuším ji má zatím jen Samsung funguje to dobře? Nebo lepší ještě počkat až bude v androidu?
Díky

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Apka O2 tv

Nefunguje lebo tam už neni zo začiatku tam bola ale potom to zrušili

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Nefunguje neustále se seká obraz.Obraz je hrozný,.

janstan
Registrace: 9/2009

V Samsungu je stále, ale jak píše Janstan, obraz je horší. Radši koupit box O2TV

starbaits
Registrace: 11/2016

Petrmuz92

ani box kupovat nemusíš já mám samsung a přes wifi to jedu z jejich webových stránek ,obraz je dobrý .Ta jejich appka není moc povedená .Zdar at se daří. R^ R^ R^

marksony
Registrace: 3/2006

app urcite nebude fungovat dobre. chce to koupit jejich box nebo android box a pak ti to pojede.

kristian1
Registrace: 7/2016

Jak už bylo napsáno, jede to úplně v pohodě přímo v prohlížeči na o2tv.cz A prohlížeč v Samsungu(Tizen) není vůbec špatný - při ovládání myší přes USB nemám sebemenší problém.Takže ani appka ani Android není potřeba.

jerzy
Registrace: 7/2008

Tiež som s Appkou v Samsung Tizen spokojný... Niekedy blbne, ale to sa stáva i na settopboxe. Kvalita obrazu dobrá.

Rybička65
Registrace: 1/2013

Re:apka O2 TV

Já používám apku O2 Tv s Androidem v TV Sony již více než rok a funguje bez problémů. Problém byl, že apku nebylo možné stáhnout z obchodu google play, ale bylo nutné ji do TV dohrát manuálně přes USB. Jinak obraz i zvuk bez sebemenšího problému, jediné, co je zatím takové nedokonalé, je to, že O2 Tv přes tuto apku nelze ovládat dálkovým ovladačem, ale pouze pomocí myši. Vyřešeno bezdrátovou myší a funguje ok. Dá se na to po čase i zvyknout. Doufám, že až bude oficiální apka ke stažení přímo z Googlu, bude tam na toto pamatováno a bude možné programy přepínat i prostřednictvím DO. Slyšel jsem, že by měla být již v průběhu tohoto roku....

erkis
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra