![]() |
|
Apka O2 tvZdravím všechny a prosím o radu chci koupit novou tv s apkou O2TV tuším ji má zatím jen Samsung funguje to dobře? Nebo lepší ještě počkat až bude v androidu?Díky |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
![]() |
|
RE: Apka O2 tvNefunguje lebo tam už neni zo začiatku tam bola ale potom to zrušili🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Apka O2 tvNefunguje neustále se seká obraz.Obraz je hrozný,. |
janstan
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: Apka O2 tvV Samsungu je stále, ale jak píše Janstan, obraz je horší. Radši koupit box O2TV |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
Petrmuz92ani box kupovat nemusíš já mám samsung a přes wifi to jedu z jejich webových stránek ,obraz je dobrý .Ta jejich appka není moc povedená .Zdar at se daří.![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
RE: Apka O2 tvapp urcite nebude fungovat dobre. chce to koupit jejich box nebo android box a pak ti to pojede. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Apka O2 tvJak už bylo napsáno, jede to úplně v pohodě přímo v prohlížeči na o2tv.cz A prohlížeč v Samsungu(Tizen) není vůbec špatný - při ovládání myší přes USB nemám sebemenší problém.Takže ani appka ani Android není potřeba. |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Apka O2 tvTiež som s Appkou v Samsung Tizen spokojný... Niekedy blbne, ale to sa stáva i na settopboxe. Kvalita obrazu dobrá. |
Rybička65
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
Re:apka O2 TVJá používám apku O2 Tv s Androidem v TV Sony již více než rok a funguje bez problémů. Problém byl, že apku nebylo možné stáhnout z obchodu google play, ale bylo nutné ji do TV dohrát manuálně přes USB. Jinak obraz i zvuk bez sebemenšího problému, jediné, co je zatím takové nedokonalé, je to, že O2 Tv přes tuto apku nelze ovládat dálkovým ovladačem, ale pouze pomocí myši. Vyřešeno bezdrátovou myší a funguje ok. Dá se na to po čase i zvyknout. Doufám, že až bude oficiální apka ke stažení přímo z Googlu, bude tam na toto pamatováno a bude možné programy přepínat i prostřednictvím DO. Slyšel jsem, že by měla být již v průběhu tohoto roku.... |
erkis
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
![]() |