Quantcast

Skylink Live TV se rozšířil o Nova Sport 5 a JOJ Svet HD

| Tisk

Programové rozšíření připravila společnost M7 Group, člen skupiny CANAL+, pro zákazníky internetové (OTT) služby Skylink Live TV. Do nabídky přidal stanice Nova Sport 5 HD a JOJ Svet HD.

Zatímco sportovní program Nova Sport 5 HD je poskytován zákazníkům v Česku a na Slovensku, dokumentární stanici JOJ Svet HD si v OTT službě najdou jen klienti na Slovensku.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Internetová platforma Skylink Live TV. Ilustrační foto (foto: záběr ze Skylink Live TV)

Nový program Nova Sport 5 zahájí vysílání 29. února 2024 prvním závodem - Velkou cenou Bahrajnu. Od počátku budou zákazníci OTT služby Skylink Live TV a DTH platformy Skylink u toho.

Program Nova Sport 5 je dostupný v balíčku Kombi+ a vyšších.

Stanice se zaměří na motorsport a její prioritou budou závody formule 1, formule 2, formule 3, F1 Academy a Porsche Supercupu. Moderátorský tým F1 tvoří Josef Král, Števo Eisele, Pavel Fabry a Jitka Poláková. Stanice divákům dále nabídne závody WorldSBK a bohatou nabídku živých přenosů motorsportu doplní řada dalších motoristických pořadů a magazínů. Na stanici Nova Sport 5 budou nově k vidění i přední evropské fotbalové ligy - Bundesliga, LaLiga a Serie A.

Program JOJ Svet je složen z výběru původních slovenských a partnerských mezinárodních dokumentů od renomovaných domácích a zahraničních tvůrců. Jde o dokumenty s nejrůznějším tématickým zaměřením, které byly vyrobeny od roku 2011.

Stanice má zájem oslovit diváky všech věkových kategorií a s různými zájmy a zálibami - od přírody přes historii, politiku, společenské vědy, astronomii, vesmír až po minulé a současné trendy a pohledy nejen do dějin, ale i do budoucnosti. Zároveň již nyní JOJ vyrábí ve spolupráci s domácími a zahraničními tvůrci své vlastní dokumentární série, které exkluzivně představí divákům televize JOJ Svet.

program: Nova Sport 5 HD
platforma: Skylink Live TV
rozlišení: HD


CZ EPG pozice: 104
SK EPG pozice: 105

program: JOJ Svet HD
platforma: Skylink Live TV
rozlišení: HD
CZ EPG pozice: -
SK EPG pozice: 75

redakce





Reklama




Vybrané články