Quantcast

Málo mě znáš - dokument míří na TV Nova a TV Markíza

| redakce | tisk | názory

Třídílný dokument Málo mě znáš, který přinese nový pohled na kariéru Ivety Bartošové od osmdesátých do nultých let nabídnou již o tomto víkendu TV Nova v Česku a TV Markíza na Slovensku.

TV Nova uvede dokument v neděli 5. května od 21.35 hodin. Sesterská TV Markíza o den dříve, v sobotu 4. května ve 20:30 hodin.

Plakát k dokumentární sérii Málo mě znáš (foto: TV Nova)
▲ Plakát k dokumentární sérii Málo mě znáš (foto: TV Nova)

Uvedením dokumentární minisérie tím vyvrcholí speciální uvedení dvou řad série Iveta na televizní obrazovce. Málo mě znáš se ve třech epizodách zaměří na cestu sebevědomé, talentované a zpočátku nezkušené dívky z Frenštátu pod Radhoštěm do velkého světa, na éru pod uměleckým vedením Ladislava Štaidla a na období, kdy se Iveta Bartošová z jeho vlivu postupně vymaňuje, stoupá na kariérní vrchol a etabluje se v jednom z nejúspěšnějších muzikálových představení naší historie.

Dokument také odkrývá příčiny Ivetina následného ústupu z veřejného života a okolnosti závěru jejího života.

Málo mě znáš pro Voyo a TV Nova připravila oceňovaná produkční společnost Barletta Productions v čele s producenty Majou Hamplovou a Matějem Chlupáčkem. Kreativním producentem za TV Nova a Voyo je dvojnásobný držitel Českého lva Matěj Podzimek.

zdroj: Nova

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články