Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Dodržování pravidel

Opět jsem byl na čas v chládku a tak jsem nemohl reagovat ihned:

Dagy2 se hned prvním příspěvkem ve vlákně „Lg serv. menu „ pokusil bezmyšlenkovitě zesměšnit tazatele

Uživatel s nickem oneeeee mě v rámci onoho vlákna označil za alkoholika

Kamil_k4 - v uvedeném vlákně přidal potřebu se vyjádřit k mému zdraví a potřebě vyšetření

Předpokládám, že jsem odpočíval za poslání - opět v onom vlákně - Janosika do zadní části těla, který - a to fakt nevím, jak na to přišel - mě označil za rasově nesnášenlivého - což je evidentně dovolené a neurážlivé, neboť tu obíhá neustále. Za tento absurdní pokus o urážku si u mě dotyčný vysloužil nejen pohrdání, ale i doživotní příděl všech myslitelných hanlivých označení (teď se jich ale kvůli korektnosti příspěvku vzdám) - nesnáším pouze lenochy nepoužívající mozek, pokrytce a podobný odpad (jak se prezentoval Janosik) bez rozdílu národnosti a vyznání.

No a esik33 zapojil do diskuze „Technisat TechniCorder ISIO STC„ tím, že mě označil za hňupa

Ani jeden z výše uvedených neměl nic k tématu, pouze se zapojili do debaty tím, že se pokusili někoho urazit či zesměšnit a nic se jim nestalo, protože se zde evidentně za urážku považuje pokrytecky jen použití nevhodných slov.
Můžete namítnout, že jen reagovali na mé výroky, ale já také jen reaguji - na výplody lenochů nepoužívajících mozek ani doporučené použití tlačítka hledat, na zesměšňující výroky, na nesmyslné dotazy vhodné tak pro Sibylu ze Sáby, na „hospodské kecy“ rádobymanažerů co by (být na místě providerů) udělali vše jinak a samozřejmě pro ostatní zdarma - ovšem jen ústy, na různé zbytečné spekulace atd. Na to jsou hospody, věštecké pořady v TV, lampárny na nádraží a jiné podobné instituce, ale tolerovat a ještě navíc to obhajovat na odborném webu?

Takže pánové výše zmínění (ať se Vám to líbí nebo ne) jste úplně stejní ne-li horší než já - jen pokrytec si myslí, že ne.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dodržování pravidel

Typickou ukázkou lenosti uživatele je toto téma https://www.parabola.cz/forum/topic-88107/ kde místo aby dotyčný vyhledávač google, stránky LG, přečetl si manuál nebo jen prostě jednoduše si to změřil (možností měl až až, minimálně google a stránky LG měl k dispozici), tak to prsknul sem a jen čekal na pečeného holuba. Poté co dostal hned v prvním příspěvku odpověď, tak se do dotyčného ironicky navezl - opět bez špetky vlastní snahy a zamyšlení a co víc, ani nepoděkoval. Na odkaze, který dostal je ke stažení manuál, kde jsou uvedeny jak rozměry VESA, tak průměry šroubů (bod 20 - Montáž na stěnu)!

Další zde: https://www.parabola.cz/forum/topic-88106/ stejný dotaz zadán do googlu a ejhle: hned druhý odkaz (a světe div se, na stránkách Primy - jak neočekávatelné a těžce hledatelné) to objasňuje, ale to by bylo moc klikání (a tím i práce), tak to někam prsknu, však on už mně někdo MUSÍ odpovědět a být na mě milý - od toho je přece fórum, ne? https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=nefunk%C4%8Dn%C3%AD+prima+play+tv+panasonic.

Další, slavo68 zakládá témata jak na běžícím páse o svých „problémech“ s LG TV (má jednu, témat xy - a to nepočítám to jedno ne jeho vinou zamčené), např. toto je skvělé: https://www.parabola.cz/forum/topic-88109/ a co odpoví google myslícímu člověku? https://www.google.cz/?gws_rd=ssl#q=chansort+n%C3%A1vod hned první příspěvek to řeší a je tam ke stažení i návod - stačilo to zadat místo sem do googlu a co víc - není tam potřeba ani registrace, ani přihlášení - takže je to dokonce daleko jednodušší!

Nebo tady, to nemá cenu ani komentovat: https://www.parabola.cz/forum/topic-88110/

A tento „manažer“ https://www.parabola.cz/forum/topic-88113/
Atakdále.

Co mají všechny tyto případy (a nejen tyto) společné? Velice líného uživatele s NULOVOU snahou myslet, pouze čekajícího na pečené holuby letící do huby - jen se obávám, že lenost už je natolik silná, že se jim nebude chtít ani kousat. TOHLE je problém a to nejen zdejšího fóra, ale drtivé většiny naší populace - to je to, co tu opravdu chcete?

Můžete namítnout: proč sem vlastně chodím? Je to sice čistě moje věc, ale abych ukojil Vaši zvědavost: tak nějak z nostalgie - před nástupem uvedených nešvarů to bylo celkem fajn fórum.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

Takže výše zmíněným (Oneeeee, Kamil_k4, Janosik, esik33) bych chtěl říct kombinací jejich vlastních slov asi toto: vítejte v klubu rasistických alkoholiků potřebujících odborné vyšetření, Vy hňupové.

@admin, @redakce: Mé nynější použití hňupa a dalších invektiv ve větě výše nemůže být bráno jako prohřešek ani v případě, že budou dodatečně potrestáni, protože jsem na základě jejich tolerance usoudil, že použití těchto slov na fóru je v rámci pravidel slušnosti. Založené téma souvisí se zdejším webem a je „k meritu věci“ (byl jsem beztrestně nazván alkoholickým, vyšetření potřebujícím, rasově nesnášenlivým hňupem, proto se proti tomu musím ohradit) a myslím, že jsem nepoužil, co by bylo proti pravidlům, případně proti „zažité judikatuře“.

Možná by se dal ohnout bod 8 a použít ho (navíc, když více nemusíte vysvětlovat) nebo bod 11.

Nebo mě zabásnout bez udání důvodů (OK, je to Váš web a máte to výslovně uvedeno) - v tom Vám nemohu bránit, ale jakýkoliv BAN nebude bez příchutě pokrytectví (bez urážky, pouze konstatování faktu).

Nabízí se možnost smazat téma - no, pokud nedostanu trest, vložím to znovu - za spamování se to nebude dát považovat, neboť téma bude opětovně jediné.

Možná nejlepší je to ignorovat. Nebo nejhorší?

Slíbil jsem v mailu redakci, že neporuším zdejší pravidla - a s čistým svědomím můžu prohlásit, že jsem to dodržel.

Jsem zvědavý, jestli se najde někdo (kdo to dočetl až sem a trochu se zamyslel), kdo sebere odvahu a podpoří mě, protože se mně opravdu nechce věřit, že jsem jediný, komu lenost a vše ostatní jmenované vadí...

Jackal

podívej kamaráde

nic neřeš,život je nespravedlivý,kdy půjdem na blacklist nikdy nevíme,život jde dál,nejde o život,dělej,jako že se nic nestalo,já to taky tak dělám,nebo se vyvztekám inteligentně a pak si dotyčný ztěžuje u redakce a kope kolem sebe,každý tady nemáme jen kamarády,nech to bejt,hlavně,že žijem

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Proboha, jak dlouho jsi "sestavoval" ten příspěvek? To se nedá přečíst do konce, at už je úmysl jakýkoliv...

badr
Registrace: 10/2008

badr: To musel zostavovat cely ten cas, co bol na blackliste. :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Myslím,že si tady akorát pod sebou podřezáváš 10 let silnou větev a nad svým stavem mysli,by ses měl opravdu zamyslet a navštívit odbornou pomoc. Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Bez si brecet na jinej web.. R^

rysavy3
Registrace: 7/2007

Chlape dej se na politika, tam by si mohl lépe předvádět své myšlenkové pochody...ale jako slohová práce dost dobrý... ;)

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006

da zdrasvujet savětskij sojuz R^ R^ R^

polo3698
Registrace: 2/2016

Jackal:
Dobře si to napsal, někdy člověk opravdu žasne, co všechno se tu toleruje, za co se nedávají některým lidem bany a na druhé straně, za co se dávají bany. Nic proti vedení Paraboly, ale měl by to někdo spravedlivěji posuzovat. :((

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

@Kamil_k4

@Kamil_k4: Lžu? Jsem nekorektní? Je v té "analýze" věcná chyba? Nebo na základě čeho se Ti nelíbí stav mé mysli? Pokud jsi to přečetl celé, tak jsi jistě pochopil, že s možností být již jen doživotní host kkuluji.

@LucaBrazza,@badr: asi hodinu, moc práce to nedalo - jen jsem dlouho přemýšlel, jestli do toho jít.

@dedek1: Nikdy, buď se z Tebe stane to, na co nadáváme nebo přinejlepším Tě už za 4 roky nezvolí.

@rysavy3: pokud nemáš nic v3ěcného, vítej v klubu

Jackal

@Jackal

Když já mám radĕji, když je sranda. Zkus se nad to povznést nebo počítat do deseti, podle momentálního rozpoložení.

rs505
Registrace: 11/2009

@rs505

Tak jo, tohle Tě pobaví (ale myslím to vážně) - nenapadlo to mě, ale oneeeee-ho (diky :))) ). Hlásím se jako admin, jaké jsou podmínky?

Jackal

@redakce, @admin

Ať se mnou uděláte cokoliv, tak nějak očekávám, že Dagy2, Oneeeee, Kamil_k4, Janosik, esik33 si taky půjdou odpočinout, když už jsem Vám naservíroval jejich urážky a posměšky na podnose.

Jackal

Jak za komunistů,udávat tě nebudu,ale hlásit se to musí. R^

jjery
Registrace: 12/2012

Jackal

Nehnevaj sa,ale toto do diskusie nepatrí.
Dá sa upozorniť na skutočnosti PM mne, alebo kolegovi,resp. PM alebo mailom redakci.
Vždy sa dá nájsť riešenie a nie to plesknúť hneď sem..
Diky

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Myslím, že Jackal to napsal celkem správně a rozumím jeho pohnutkám. Ostatním, co nepochopili toto sdělení, stejně nic nepomůže. Když se snoubí lidská hloupost a anonymita, jakákoli diskuse nemá cenu...

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * RTL-SDR Dongle * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

@Mego

Nezlob se Ty, nepatří sem toho více, navíc já jsem redakci psal, že zatímco já za sprostá slova seděl, tak ostatní za to samé v "čisté" podobě nikoliv a co se stalo? Nic, proto píšu o tom pokrytectví. Jestli mně do PM dáš svůj mail, mohu Ti to přeposlat.

Jackal

Mego:
Naopak, když admini nezvládají situaci, jako v tomhle případě, je potřeba se o tom bavit, navíc spoustě lidí to může upravit jejich chování.

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

@Mego

Navíc, i když je to podle Tebe nevhodný způsob (ten oficiální zklamal) - jsem jasně uvedl jejich urážky a prohrešky - tak co s tím uděláš?

Jackal

@jjery

Máš něco k věci, nebo se snažíš jen někoho urazit a zesměšnit? Pravidla by měla platit pro všechny, takž: vítej v klubu...

Jackal

Jackal

držím ti palce ;P

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Mego

Jackal s tou reakciou trošku prehnal, ale napriek tomu je v tom veľa pravdy. Ak môžem, ja by som navrhoval v menu/Služby vytvoriť tz.stále topiky s názvom Aký sat. prijímač kúpiť, Aký TV kúpiť, La Liga, Osieranie Skylinku. Nech tam každý diskutuje kto chce a podobné témy tu hneď mazať. Lebo toto tu už nemá úroveň.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Díky, ale nemyslím si, že jsem to přehnal - prvně jsem si psal s redakcí, kde jsem uvedl 2 ze zde uvedených napadení (sice ne konkrétní umístění, ale vzhledem k tomu, že to bylo v tématech, za které jsem dostal citrónka já (oprávněně, o to se nehádám), tak to není zas tak těžké najít - pro adminy určitě) a uvedl, že si to nenechám líbit a slíbil, že neporuším pravidla. Tímto dnešním textem jsem myslím pravidla neporušil, dokonce jsem i vysvětlil proč. Odpovědí bylo, že nemám urážet a napadat ostatní, ale zbytek prošel bez povšimnutí, stejně jako zde. Nepřijde Ti to pokrytecké?

Jackal

@oneeeee

Díky, ale Tvé palce nepotřebuji - schovej si je pro sebe

Jackal
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra