Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink mi chce ukradnúť kartu

Skylink mi poslal email s týmto textom:

Váženýzákazník,
Vaša satelitná karta č.XXXXXXXXXXXX nie je dlhodobo aktívna pre príjemprogramov z ponuky Skylink, a to z dôvoduneuhradeného Servisného poplatku. Začiatkomnovembra 2014 bude karta v súlade soVšeobecnými obchodnými podmienkami službySkylink definitívne deaktivovaná.

Túto kartu momentálne naozaj nepoužívam, ale to neznamená, že mi ju môžu len tak odpáliť. Je to môj majetok, zaplatil som za ňu 55€ a že ju nepoužívam, je myslím moja vec. Ak ju budem chcieť znova začať používať, zaplatím servisný poplatok a za ten mi ju spojazdnia. To je práve ich argumentácia, že ho musia vyberať kvôli tomu, že sa ťažko narobia pri zablokovaní a odblokovaní po zaplatení poplatku. Hľadal som na ich stránke obchodné podmienky, ale nič také som tam nenašiel. Ani v článkoch na nete som o trvalom a definitívnom deaktivovaní nič nenašiel. Jedine ich vyhlásenia, že stav karty nerozhoduje, že každá bude opäť aktivovaná po zaplatení ich vymysleného servisného poplatku. Pýtam sa vás, viete niečo o tom definitívnom deaktivovaní a majú na to vôbec právo?

ozzy2
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink mi chce ukradnúť kartu

Máš to aj tu: https://www.parabola.cz/clanky/5304/novinky-skylink-zdrazeni-multi-flexi-7-v-cr-a-nove-vop-s-deaktivaci-karet/

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

myslíš si že zde

jsou nějací právníci aby ti odpověděli?
Ať ti poradí nějaký právník a ne zde někteří chytří.
A je jich a bude zde dost.
pele1 ti dal jasný odkaz.

fitipaldi
Registrace: 4/2011

Zlodeji hnusní čo si to vôbec dovolujú,je mi z nich na grc ;P :zombie:

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

kostik123

A kto nie je zlodej?

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

ale ma to aj vyhodu. da sa predat ako cisto nova karta ktora ma lacnejsi aktivacny poplatok...

no nekup to :)

ja mam doma 5 karet ktore tiez velmi neplanujem aktivovat ale preistotu keby nejaky znamy potreboval tak som planoval iba zaplatit serpo a dat mu ju ale takto...

to je cisty odrb ale u skylinku ma uz nic neprekvapuje... ked im neaktivne karty generuju "naklady"

Mathev
Registrace: 1/2011

Na ich stránke žiadne VOP nie Sú, aspoň sa mi ich nepodarilo nájsť, ale z toho článku z odkazu som ch*j, o akých nákladoch sa tam trepe, to netuším, je len jasné, že zase by chceli pri novej registrácii zaplatiť, čo už raz zaplatené bolo. Asi sa obrátim na SOI, nech sa na toto správanie konečne pozrú.

ozzy2

kostik123

No troufám si tvrdit že na Skylink koukáš.Ale ostatní si tvrdit netroufám. ;) Ale to jenom aby řeč nestála ne?

hobo
Registrace: 1/2007

kostik123
sem-tam zapnem aj skylink, ale mám viacej kariet, preto tú jednu momentálne nepoužívam.

ozzy2

ozzy2

Ja mám 3 karty od nich a na dvoch mám uhradený serv.poplatok,ale tretiu som im nezaplatil takže to čaká aj mňa,ale beriem to ako vydieranie od Skylinku ozzy... :fuming:

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

Skylink mi chce ukradnúť kartu

Pošli jim tam prostřednictvím SMS servisní poplatek na 10 dní za 25,-Kč ( v SK 1 EUR) a měl by si mít od nich na rok klid. Protože jak tverdikli ( snad se to nezměnilo) "K deaktivaci karty může Skylink přistoupit po jednom roce od data, kdy byla na příslušné kartě deaktivována poslední služba." A pokud ji nebudeš mít mimo provoz víc jak 12 let tak na tom nebudeš tratnej..... Ale kde bude za 12 let Skylink.......

shiraz
Registrace: 8/2008

kostik123
ved o to im ide, platiť aj za to, čo nevyužívaš. To zdôvodnenie o nákladoch s neaktívnou kartou je úbohé, ale hlavne ma zaráža tá trúfalosť okradnúť ťa o niečo, čo je tvoje, za čo si im predtým zaplatil a aké obchodné podmienky a teda aj vzťah zákazník - predajca v tom čase platili. A za svoju situáciu si majitelia Skylinku môžu sami. Na čo sa sem pchali, ked vedeli, že sme holo(nevhodné slovo)níci a väčšina ich predražených balíčkov skončí v tých holých....Ked na to prišli, tak si vymysleli servisný poplatok...

ozzy2

shiraz
V novej zákazníckej zóne už možnosť zaplatiť sms-kou nie je.

ozzy2

Ja mam takto deaktivovanu 1 kartu/ karta po čase prestala ist, dlho nebola v primači a po refreš.naskočila ale po hodine vypla ešte pred deaktivaciu. Servisny bol zaplateny ale vzdy počase vypadla vypli ju až po skončeny poplatku.2 karta ide bez problemov preto že je stale v primači.Je možne ked je karta rok v šupliku abi potom vypadavala preto že sa dlho nepouživa

ivan22
Registrace: 4/2008

ivan22
pokiaľ máš poplatok zaplatený, tak by karta mala fungovať bez problémov. Skôr by som problém videl v tom, ak máš prijímač, alebo modul len s Cryptoworksom.

ozzy2

Jo to zijes este v socializme, lebo ked bude deaktivovana zaplatis este aj aktivacny poplatok... he he.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

ozzy2

Možnost zaplacení SMS-kou nemá se zákaznickou zónou nic společného.
Vždy ta informace byla v Menu - Praktické informace - Servisní poplatek - Jak zaplatit

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

To je asi tak, ako ked mas auto a odstavis ho na dlhsi cas v stodole. Je to Tvoj majetok, ale uz potom neplatis PZP, neplatis za STK a podobne ?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

SMS-------SP číslo karty na 8877 na 10dní

pego097
Registrace: 3/2011

pego097 a joscer
už som to tam našiel, je to poriadne zašité len v jednej časti sa táto ponuka nachádza, tak vám ďakujem. Už som to aj aktivoval.

Lucca Brazza
porovnanie dosť tuho pritiahnuté za vlasy, kartou nederiem žiadne cesty ani nikoho neohrozujem zlým stavom, svoju kartu skrátka nevyužívam a ani Skylink sa denne nezaoberá so stavom mojej karty. O mojej žiadosti o odblokovanie karty sa dozvie vďaka tomu, že im príde moja platba. Dovtedy si nemusí kvôli mojej karte robiť vrásky.

ozzy2

to LucaBrazza
budeš sa diviť,ale kým nie je odhlásené auto z evidencie a nejdeš na TK-predvolajú ťa na dopr.policiu a daju pokutu.Samozrejme auto ti nezoberu.Evidencia aut s nekonanou TK je u nich.

theo77
Registrace: 1/2006

A proč ještě nikdo nedal podnět na Českou obchodní inspekci?
Jak pravý úředníci i v předešlých případech Viz.zavedení SP.
Není žalobce není soudce.Pokud prostě nevznikne podnět nikdo nic nemůže řešit.Kolik z vás kdož si zde stěžuje dalo podnět k prošetření ve stejném znění jak uvádíte zde?
Ano kartu jste koupili a zaplatili.Tak se začněte bránit.Čím více podnětu, tím větší šanci máte na úspěch.nikdo to za vás neudělá.

:8)

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

nikdo ti

nic nekrade,kartu jsi zakoupil,kartu máš a umožňuje stále svoji funkci,odkoduje,co zaplatíš,když neplatíš neodkoduje,nemáš peníze na účtu?,karta ti v bankomatu nefunguje?,doplň účet a fungovat bude,o tom co,kdo,kdy sliboval už bylo napsáno dost R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

fitipaldi

na co právníci? :laughing:

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

ozzy2 všeobecné obch podmienky

keby ťa náhodou ešte zaujímali, stačí napísať do vyhľadávača na stránke skylink.sk "obchodné podmienky" a máš ich tam koľko chceš.
Už len v nich nájsť ktoré sú platné a ktoré sa vzťahujú príve na tvoju kartu, balíček, republiku, kraj, obec, politickú príslušnosť, farbu trenírok atď :laughing:

Dagy2
Registrace: 11/2010

Bože, bože!

To jsou pořád kecy....!
Nikdo ti nic neukradne, nikdo ti nic neodpálí! :fuming:

Tondach
Registrace: 3/2004
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra