![]() |
|
Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportZdravím, dnes jsem zjistil, že mi nejdou jmenované programy. Vše jsem přeladill Po vypnutí přijímače z elektriky a opětovném zapnutí mi Nova jde asi 10sek. zamrzne a konec Píše zakodovaný program. Může mi někdo poradit? Předem děkuji |
pepinas
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 12 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 137 | |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportto máš blbí zkoušel jsi autorizaci karty |
skynet
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportautorizace se dělá jak? Jinak mi vše jde. Díky |
pepinas
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportvše běží jak SD tak i HD BALÍK kombi - panasonik i Philips s vestavěným satelitem . R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportStando není nadto dobře poradit,že ?Proč vypínáš přijímač z elektriky ?Jaký to je přijímač ? Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
pepinasTipnul bych, že by to mohlo souviset s dnešním přechodem FEC z 3/4 na 5/6 u tohoto transpordéru (11797). Jaký máš přijímač? Kartu máš v modulu? Když ano, tak v jakém? Parabola řádně naštelovaná včetně LNB (skew)?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportMC 2300HDCI vypnul jsem ho vypínačem v zadu, aby se restartoval |
pepinas
![]() |
|
Fec 5/6Problém je v přechodu na Fec 5/6 a Tv si stím asi nemí poradit budeš muset zřejmně muset znovu naladit, jestli Ti jdou vymazat jen tyto kanály tak bude jednoduší, jinak asi vše nově naladit :( |
samot
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
Nejdou programy.Zdravím pánové. Mám ten samý problém.Nejdou HD Nova, Prima ČT HD, vše do dnešního zásahu Šitlinku funkční a bez problému. Již jsem vyzkoušel, nové naladění, tovární nastavení, výměnu karty, výměnu modul, reautorizaci, vše marné, programy jsou zakódované. Nevíte někdo poradit, co dál? |
Pepa3
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
Re nejdou programy:Ještě dotatek prosím. Typ přístroje Topfield SRP 2411, dekodérIrdeto Mascom. |
Pepa3
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportPepo a mas tam v menu zapnuty u TP 11797/H DVB-S2/8PSK PILOT ON? |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 625 |
![]() |
|
rereu známého ten sám problém ,Mascom 2000 hd,nejedou programy z 11797 po změně fec,vymazání,nastavení správnych parametrů,znova scan,uložení a nejede ani Retro ...super,dočasně nahrazeno SD Rv...rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI
|
paprika007
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
Zdravím,Máte kliku,před chvílí jsem na tento problém narazil u zákazníka také.Kupodivu nejde o kvalitu signálu ani o to,že by receivery měly problém se změnou FEC.Dekoder Mascom neměl provedenou aktualizaci FW (u zákazníka vložen do Mascom MC2100). Prověřte tuto skutečnost na TP ORF (astra 19,2, 12692H/22000)- tzn. zapnout program ORF,vyjmout kartu a v menu dekoderu spusťte update Fw.Vyčkejte na ukončení.Po této aktualizaci jdou všechny zmíněné HD programy OK. |
mdsystem
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportJo to můžu potvrdit, modul Mascom na TP 11797 úplně zkolaboval, neodkódoval ani to bl*bý Retro, natož aby si poradil s HD Novou, HD Primou a HD ČT 4 RvKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Re:Nejdou programy.Mám vše nastavené,naladěné, Pilot zapnutý, signál 99%. Jen tyto programy stále kódované. |
Pepa3
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportDobrý večer ten samý problém Mascom MC2000HDCI zamrzne obraz na 10sek a nic. Píše zakodovaný program. NOVAHD,PrimaHD, CTsportHD, RETRO, atd. Poraďte. Všechno jsem vymazal znova naladil podle parametrů ze stránek Skylink všechny jiné programy fungují jen ty po změně FEC nefungují. Voláno na skylink bez odezvy obsazeno. |
Majklos
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
reredík,má tam modul eurocam dodávaný spolu s mascomem,snad to půjde upgradovat......rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI
|
paprika007
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
Re: Nejdou programyDo dnešního rána vše fungovalo bez probémů, Mascom Irdeto s nejnovějším firmavare, 1.27 a bohužel, Skylink má stále navrch. |
Pepa3
![]() |
|
mdsystemDneska proveden upgrade FW slot Irdeto na 1.27 i s tímto upgradem nefungují stále. Zase se něco skylinku povedlo i když to není poprvé, to samé jsem řešil s NGWild a NatGeo HD do dnes nefungující |
Majklos
![]() |
|
mdsystemDneska proveden upgrade FW slot Irdeto na 1.27 i s tímto upgradem nefungují stále. Zase se něco skylinku povedlo i když to není poprvé, to samé jsem řešil s NGWild a NatGeo HD do dnes nefungující |
Majklos
![]() |
|
Re: Nejdou programyTakže by se to dalo asi nazvat opětovným zkvalitněním služeb v rámci serpo. |
Pepa3
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportTak ja byl dnes ladit u souseda v ulici a zadny problém jsem neshledal na MASCOMU 2000 HDCI s modulem Mascom IR/CRW sw 1.23. Zmenu FEC jsem provedl manualne. Dnes jsem mluvil ještě se známou a ta ma tem samy prijimac se stejnam CAM modulem a sw verzi 1.23 a vse ji jde zatím normalne na TP 11797/H DVB-S2. Hodne zalezi také asi na sw verzi v prijimaci v kombinaci s Cam modulem Mascom. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 625 |
![]() |
|
To MajklosBohudík jsem zatím zaznamenal jen jeden případ a projevoval se na uvedených programech cyklickým rozložením obrazu a hláškou dekoderu o nemožnosti přijímat uvedené programy,po restartu receiveru šel jen ten předem navolený HD program do přepnutí a pak zase nic.Po upgradu FW dekoderu na 1.27 se rozeběhly OK. Kartu má ICE.Ještě zkus továrko modulu.Kdybych tu měl více případů,možná by se problém taky objevil.Uvidíme zítra,jaké budou další ohlasy. |
mdsystem
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
HUMAX IRHD 5100 SHUMAX IRHD 5100 S - Skylink ready. Ladím, odlaďujem, prelaďujem,kvalita signálu 100%, najnovšia aktualizácia software... SKYLINK - kde robím chybu??????? Do obeda všetko bez problémov fungovalo. |
satelitt
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
Mě taky nejdouMám topfielda 7700 a nejde 11797 a 12207 . oba mají 5/6 a 8PSK |
macumacu
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi HD programy Nova Prima Čt sportNo právě, nezapomeň na pilot a těch 5/6 změň na něco jiného. To tyto stroje dělají. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 137 | |
![]() |
|
![]() |