Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Reautorizace karty - co to je ?

Ahoj, může mi prosím někdo sdělit, co to vlastně reautorizace karty je ?
Mám přijímač Dreamsky 256HD. Stará karta v UNI čtečce šlapala. Nyní mám ICE kartu. Prvních 20 dní šla taky dobře. Pak jsem ji zaregistroval a skoro každý den musím kartu reautorizovat. Zaplaceno mám do 1/2 července.
Když tam vložím původní kartu, tak ta jede normálně (zapnutý blocker).
Zlatý Cryptoworks.... :((

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Reautorizace karty - co to je ?

ty ji nemusis reautorizovat !!! kdo ti rek ze to musis delat ???
radsi si to poradne posteluj !!! to je vec kterou opravdu musis udelat !

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bublajs má samozřejmě pravdu. kódovací systémy se vyvíjejí a je na tobě abys vyzkoušel ideální kombinaci. pak zase budeš mít na čas pokoj. nikdo to za tebe neudělá. když to nefunguje v UNI, vyzkoušej modul

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Nejdou jenom některý programy, hlavně mě štve Eurosport HD.
Já vím, modul jsem půjčil kámošovi, jenom je divný, že oprávnění na kartě je.
Kdyby nešly všechny programy, ale nejde fakt jenom pár.
Já s tím problém nemám, ale vrtá mi to hlavou.

Vždy může být hůř....

Jimmy

Co to tady melete, ja pouzivam licencovany irdeto CI modul a dela mi to uplne to same. Kolega ma licencovany Cryptoworks CI modul a opet ten samej problem. Kdyz Jimmymu prijdou po reautorizaci zapisy, tak asi tezko muze byt problem v modulu. Problem je v tom ze skylink posila zapisy na kanalech, ktere zrovna casto nesledujes, tim padem zapisy ti z predstihem neprijdou.

marecb

já problémy nemám s ice kartou mám ho v module včera som si aktivoval cez net hd+ šlape jak hodinky R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Zápisy se snad posílají na všech kanálech. Je nesmysl aby fungovaly jenom na některých. To si pleteš s EPG. Když mu nejdou některý programy, tak bude mít problémy neustále. Něco projde, něco zase ne. Jak kdy.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

pokud na karte opravneni JE , tak ti reautorizace nepomuze. spis je ten tvuj kram ve stavu POPELNICE READY. takze tady prestan s nejakejma nepodlezenejma hypotezama a radsi si tam dej poradnej FW !

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

marecb je asi blízko pravdy

Také mi to připadá, že Skylink neposílá zápisy na všech kanálech. Já již vyzkoušel 1 modul Neotion a 2 moduly CRW SMIT v TechniSatech HD8-SSX a S1 (v různých kombinacích s 2 kartami ICE) a situace je stále stejná. Prostě se stává, že koukám třeba na Eurosport HD nebo Nova sport HD a najednou je zakódováno. A skutečně se to stává, když třeba přes den (v sobodu nebo neděli) sleduji především sport a prakticky nepřepnu na ČT nebo STV. A vždy když to vypadne, tak je na hodinách právě velká rafička na dvanáctce.
Na Skylinku mi sice stále tvrdí, že je to nekompatibilitou modulu a přístroje, ale já jim nevěřím. Ale pro jistotu jsem ještě pořídil Mascom CRW/IR, který mi přišel včera. Ale sám nevěřím, že se těch výpadků zbavím.
Vždy to vypadne ještě na MTVN HD, NG Wild HD, Travel Channel HD a Spektrum HD. Tyhle prostě vždy "jdou" spolu do stavu zakódováno.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

ještě musím dodat,

že po reautorizaci se to vždy do minuty rozběhne když dám sat. přítroj na ČT1.

joscer

Takže když nebudeš přepínat na ČT, tak karta bude fungovat jako kdybys používal bloker. To je vynikající :laughing: akorát že je to pěkná blbost

vortimond

Joscer

Mám stejný pocity jako ty. Prostě se to děje jenom u HD.

Jenom jsem se zeptal, co to ta reautorizace karty je. Co na tu kartu pošlou, že pak hned jede ?

Vždy může být hůř....

Jimmy

nic proti, ale mám stejný problém, pči sledování Eurosport HD zničeho nic vyskočí hláška o tom, že je program blokovaný, SD placené jdou bez problémů. Po reautorizaci do minuty šlape. Fakt si nemyslím že to bude chyba u nás uživatelů

dadlimen
Registrace: 1/2008

Ano vortimonde, napsals pěknou blbost. A ještě se tomu směješ.
Ale možná jsi jen špatně četl, co jsem napsal. To se stává.

joscer

Jimmy

reautorizacia karty je ze ti poslu opravnenia na kartu na sledovanie programov co mas zaplatene (laicky povedane) :)
aky soft mas v tom dreamsky? skus tam dat jeden z poslednych bud 1.30 alebo 1.31

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

vy ste paka. HD programy nefungujou pořádně v těch případech, kdy SD chodí bez nejmenších problémů. běžná věc. musíte hledat chybu v tom co máte doma. kombinace resívr-software/modul-karta

vortimond

dadlimen

Mě to prostě blbne jen u těch HD programů, co jsem uvedl výše a to vždy u všech najednou. Zajímavé je, že se to netýká History HD i když je také z tr.12109.
A ještě dodám, že od listopadu 2010 do konce března 2011 to prostě jelo v pohodě, bez jediného výpadku.

joscer

Vortimonde

oslovení "pako" si nech pro toho, koho jsi ráno obouval.
Já už jsem vyzkoušel dost kombinací resívr-modul-karta, abych byl prostě přesvědčen, že je chyba někde jinde a ne u mne. Vždyť mi to 4 měsíce šlapalo bez problémů. Problémy se objevily, až když se začalo psát o testování SurfLocku.

joscer

ten surflock už je minimálně měsíc vypnutej. nefunguje. off

vortimond

vortimond

to ze je off vies na 100%? alebo len "jedna pani povidala" :))) daj dokaz ze je vypnuty a potom ti uverim. to ze ti to povedal nejaky "technik" po telefone aby sa ta co najskor zbavil ma teda asi nepresvedci. alebo robis priamo v skylinku??? :)))

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

SurfLock OFF

Ano to mi také ze Skylinku potvrdili nezávisle dva technici najednou. Jeden technik mě ujišťoval, že Surflock je vypnutý asi měsíc a druhý následující den mě přesvědčoval, že Surflock je vypnutý už minimálně dva měsíce.

joscer

drto

Mám tam 1.30.
Mě to tak žíly nerve. Ale myslel jsem, že když mám oprávnění na nějakou dobu, tak to má šlapat.
Nechtěl jsem aby se to tu vyhrotilo do nadávek.

Vždy může být hůř....

Jimmy

takže ty jsi zaplatil a myslíš, že to musí šlapat. TO JE OMYL ! musíš si vyřešit u sebe, abys měl odpovídající spolehlivě fungující zařízení

vortimond

Vorti, už jsi trapnej

s tím, že pořád dokola píšeš o nevhodném zařízení. Já už toho vyzkoušel dost a prostě to blbne pořád.
Koneckonců podle tvé tiráže ani Skylink nemáš. Takže ani nevíš, jestli by ti to také neblblo. Tak o něm nediskutuj. Pak to skutečně vyúsťuje jen v to, že radíš, že dotyčný nemá odpovídající zařízení.

joscer

vorti

Když to jelo rok bez problému, tak proč to teď nejde ? Až když jsem vyměnil kartu za ICE a zaregistroval jsem jí. Prvních 20 dní (co je promo akce a jsou zpřístupněny všechny programy) jela jak víno.

Je ale divný, že když tam dám původní kartu, tak EurosportHD funguje. Takže přístrojem to není. Jedině že si nerozumí s ICE kartou ale jenom na některém kanálu.

Vždy může být hůř....

Jimmy

to je furt dokola :laughing: proč CS link tak krásně jede a skylink ICE je problém. protože karta ICE je jiná prostě. musíš hledat odpovídající kombinaci a nebo si pořídit CS link. tam máš záruku na dalších (nevím kolik let), že to bude fungovat 100%

vortimond
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra