, sekce: Skylink | |
CSlink telemarketingtaky vás otravuji z CSlinku s nabídkama připojištění na pobyt v nemocnici, chcou mít asi nějaký tan příjem od většiny zákazníků tak otravuji s tímto, u Skylinku se mě to zatím nestalo |
DELETOR
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 102 |
RE: Cslink telemarketingTeda otravuje me banka s dotaznikama,pojistovna s vyhodnou kreditkou,tv shop s polstarema a dekama... Cslink zatim ne. |
Mara72
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 304 |
RE: CSlink telemarketingtak se máš na co těšit, mě už 2krát |
DELETOR
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 102 |
RE: CSlink telemarketingAno CSLink mě telf.otravuje asi tak 4x do roka.Tedkom jsem jim nabídl že já budu klást otázky na CSLink ale nechtěla slečna ani čut pořád mlela že se máme bavit jen o pojištění. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
RE: Cslink telemarketingTak to bych s ni byl asi brzo hotovej. |
Mara72
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 304 |
RE: CSlink telemarketingOtravovali,ale po výmazu telefónního čísla z registrace mají útrum!Pokud něco chtějí,ať hezky pošlou obálku! :)Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
re :Tak to ti hrozí,že ti výhledově vypnou nějaký program.CS Link to s tím voláním přehání.Je otázka,co udělá třeba Skylink až se zaplní trh a nastane razantní pokles prodeje karet..Budou muset logicky zapracovat na větší abonenci placených programů.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
RE: CSlink telemarketingMe uz volali hodnekrat, ale defakto ku prospechu veci. Koncil mi nejaky balicek. Tak mi nabidli, ze kdyz ho prodlouzim na rok, tak mi na nej daji 50% slevu. No proc to nevzit, kyz jsem to mel stejne v umyslu ;-)Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 209 |
RE: CSlink telemarketingvzdy ako sa tu objavi nieco taketo premyslam, ci som pre CSlink menejcennym zakaznikom, mna nikto nikdy telefonicky "neotravoval" a potesilo by ma keby mi niekto crnkne...:crying: :crying: nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 083 |
RE: CSlink telemarketing@alfasex: a mas neco od nich predplacene? Vetsinou mi volali, jak mi to koncilo. Jestli bych si to nechtel prodlouzit. Delal jsem vahaveho a dostal jsem slevu :-DSkylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime
|
faust
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 209 |
RE: CSlink telemarketingto faust:Co vím,tak 50% bylo jen na balík Film a tato akce už byla. Jinak jsem se nesetkal s tím,že by přes telemarketing nabídli něco, co by nemohl nabídnout i prodejce! Jenže vždy řeknou jen B a teprve později řeknou A! Tedy např.nabízíme vám "jen nyní" super balík za 290,-kč co vy na to ano! Výborně posíláme složenku a vy nám pošlete 3.480,-na účet, protože to je až při roční abonenci! ;P Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |