, sekce: Jiné placené TV | |
Karta Freesat from Sky - je aktivovaná?Ahoj, dneska jsem si objednal v britskym e-shopu kartu Freesat from Sky za 60 liber. Chtěl bych se zeptat, zdali dorazí aktivovaná, nebo si budu muset objednat ten šunt Sky box a ještě někde ošéfovat aktivaci?Je to z těhle stránek: www.insatinternational.com/freesat.php, co jste tu kdysi doporučovali. Ta karta má stát 20 liber, tak bych těch 40 mělo bejt za aktivaci, ne? Celková cena 59.99 liber. Předem díky! |
Capoli
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
RE: Karta Freesat from Sky - je aktivovaná?Jo mám ji doma a je aktivovaná R^ |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
RE: Karta Freesat from Sky - je aktivovaná?Díky! Díky. ;) Můžeš mi ještě říct, co ti na tom šlape? :) Nejsem teda blázen, takže mám klasickou parabolu - 90 cm. |
Capoli
Karta Freesat from Sky - je aktivovaná?Karta momentalne stoji £25 ..zopar kupovanych v lete este po £20, vcera objednana uz za novu cenu. Po novom roku asi este drahsie, pretoze v UK bude DPH 20% namiesto doterajsich 17.5%.Karta (take normalne priamo zo Sky- neuctuju si postovne R^ ) sa muis aktivovat, inak je tam tma. Pri aktivacii sa uvedie meno a adresa uzivatela a vsetky poptrebne inforamcie o prijimaci, pre ktory bola zakupena. To je Serial number...V Sky boxe je to v jednom z jeho menu. Kartu potom aktivuju od zopar sekund az po zopar hodin. Podla toho na akeho ochotneho operatora nadabite ;P . Tvoja karta bude uz aktivna "the Freesat card is pre-activated and guaranteed to work for 2 years" a to s tou zivotnostou nie je az taka pravda. Posledna vymena akriet bola tusim v roku 2002...a potom minuly rok, kedy vymenili modre karty za nove. Inac operatori v Sky uvazdaju ze zivotnost je 3 roky! Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 186 |
RE: Karta Freesat from Sky - je aktivovaná?Jsem rád, že jsou tu stále odborníci, kteří vědí, o čem mluví. Díky! ;) Tak to mě moc těší, že karta bude šlapat a už ji nemusim aktivovat. Ta cca. tisícovka navíc neni nic hroznýho, takže když už to ošéfovali za mě, je gut, že se nemusí shánět Skybox. Já si jí chtěl koupit už dlouhodobě, ale teprve vypnutí ITV 1 pro Evropu mě definitivně přesvědčilo. Btw. nevydržel jsem to a objevnal si ji.Takže ještě poslední otázka, co tam teda šlape? :) |
Capoli
zopar uzitocnych odkazovhttps://www.parabola.cz/forum/topic-48114/daval som tu spolu s PEONom aj foto vsetkych stanic, avsak neviem to tu momentalne najst :( .... Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
aj foto je :Dtu je odkaz s fotografiami.https://www.parabola.cz/forum/reply-318422/ Za spoluparcu vdacim PEONovi. Zdravim kolega! R^ sato Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
RE: Karta Freesat from Sky - je aktivovaná?Jj, díky, něco takovýho jsem viděl, ale zajímá mě, jestli tam poběží v HD i ta ITV 2, ITV 3 a ITV 4? Jo a ještě bych uvítal Sky News HD. :-) |
Capoli
ITV 2 HD, ITV3 HD a ITV4 HD -iba SKY platena ponukbohuzial ani jedna z tichto stanic na nej nejde. Mame k dispozicii 4 kusy a piata je na ceste....avsak tieto stanice su vylucne iba v Sky "mesacnej" ponuke tak isto ako Sky News HD. Tak isto na nej nerozchodis E4 ci More 4, hoci je to stanica od Channel 4 :(. Mal som vsak kartu (este stara modra) a na nej E4 a More 4 slapala. Bohuzial uz jej odzvonili :(Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
RE: Karta Freesat from Sky - je aktivovaná?ITV ti nepudou mrkni do přehledů jak velkou parabolu potřebuješ https://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/28e2/ |
Beavis
satopo čom sa dá na Slovensku zohnať táto karta? Nechcem objednávať z UK, na aké obdobie šlape? len pre info, dík.====2x Zgemma H9 TWIN SE====
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 090 |
to beavisDíky! Alespoň, že je tam FTA ta ITV 1 HD. Já pravidelně čučim na X Factor, má to naprosto nesrovnatelnou úroveň s tou rádoby CZ verzí, takže jsem rád, že to půjde. ;) |
Capoli
kmitoctyAle coze by mu neisla..ked uz bude mat kartu ...Viac tu, hoci sa mi to tu nechce stale dookola davat :ogre: 11585 H 27500 2/3 Liverpool FC 11798H 29500 3/4 Ch4 HD 11895 V 27500 2/3 Viva UK 11973 V 27500 2/3 ITV 1 a ITV HD 12226 H 27500 2/3 Sky 3 12402 V 27500 2/3 ITV regionalne verzie 12422 H 27500 2/3 Five, Five USA, Fiver 12480 V 27500 2/3 Ch 4 http://www.lyngsat.com/packages/skyuk.html Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
to Capolitaky pravidelně koukám na X-Factor, ať vyhraje Wagner :) R^ |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 151 |
satoMyslel sem ty ITV co psal tzn. ITV 2, ITV 3 a ITV 4 |
Beavis
a este jeden kmitocet - Ch 5 HDTento som zabudol, kedze sa objavil iba pocas leta. Channel 5 HD12266 H , DVB-S2 , QPSK , SR 29500 , FEC 3/4 Vela zdaru a prijemny zazitok pri Freesat from Sky zela sato ;) Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
To TamiTrosku precitaj zopar viet co som napisal teraz a mrkni na odakzy z minulosti. Najdes odpovede na vsetky svoje otazky a snad i nieco najviac.P.S.: Na Slovensku sa vsetko kupit neda..... Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
2 V74Já se bojim, že vyhrajou One Direction. Fanynek maj na to bohužel dost. Ale miláček je Cher Lloyd, i když teda teď víc fandim Rebecce. Ta má fakt výbornej hlas. No a minule byli po patnácti letech na jednom pódiu Take That. Taky bomba... |
Capoli
to Capolijasně, ale nakonec to vyhraje Mary a nebo Kaity, ta už svojí smrt přežila asi po čtvrtý ;) |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 151 |
KartaA Funguje ta Sky Freesat karta aj v Arive 200HD?Alebo tam treba modul napr Diablo2?,Dik za odpoved R^Ariva 202e
|
Frankovic
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 276 |
sky kartaA čo k tomu potrebujem, keď mám iba Dreambox 7000. Akú čítačku karty, alebo aký soft? Ďakujem. |
ordo
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 79 |
sky kartawagner asi tazko vyhra, lebo briti ho uz maju plne zuby. tipujem ho este max. na dve kola. cher ospoveuju,ze ma iny hlasovy fond,ktory tu este nie je,ale je nervacka a uz sa tu o nej co to popisalo. do prvej trojky sa pasuje rebecca, matt, a bud one direction, alebo paije. |
misko78
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 61 |
RE: Karta Freesat from Sky - je aktivovaná?Jde možné tu kartu rozjet se sasc-ng nebo jiným softcamem? Podle všeho je to VideoGuard a podporu pro SC-VideoGuard v sasc-ng vidím. |
LubosD
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 363 |
Zpět na předchozí stránku | |
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |