Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Výpověď DIGI-TV - mustr

Aby jste se s tim nemuseli psát tak Vám to sem dám:

adresa kam pošlete dopis:
DIGI CZECH REPUBLIC s.r.o.
P.O.BOX 34
BRNO 39
639 34

Věc:
Výpověď smlouvy číslo 5002584 ze dne 13.5.2007 ke dni 30.4.2010 uzavřené na dobu neurčitou dne 13.5.2007

Poskytovatel :
Společnost DIGI Czech Republic, s.r.o. se sídlem Brno, Holandská 854/1, PSČ 639 00,zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně oddíl C, vložka 62012, IČO 27569390
(dále jen společnost DIGITV)
Uživatel :
Petr Novák, Na Hrázi 815, 435 11 Libkovice, r.č. 776611/2568, OP číslo 178296984
(dále jen Petr Novák)

S odvoláním na Všeobecné smluvní podmínky a reklamační řád společnosti DIGITV, které jsou nedílnou součástí výše uvedené smlouvy (dále jen VSP) vypovídám v návaznosti na čl. 13, odstavec 13.5. tuto smlouvu ke dni 30.4.2010 bez udání důvodu.
Dle odstavce 13, čl. 13.7 VSP je výpovědní lhůta stanovena na jeden měsíc a začíná běžet první den kalendářního měsíce následujícího po měsíci kdy byla výpověď řádně doručena poskytovateli. Výpověď zasílám doporučeně prostřednictvím České pošty s.p. dne 22.4.2010. Předpokládám,(dle dokladu o doručení) že poslední poplatek za službu poskytovatele uhradím k 15.5.2010, smluvní vztah bude ukončen k 30.5.2010.

K výše uvedené smlouvě dále uvádím následující údaje:
Číslo dekodéru: 02587965
Série dekodéru: SPH
Kod dealera: 2105
Číslo předávacího protokolu: 00042
Číslo SmartKarty: 014907587745
Identifikátor technika: 0041
Smlouva číslo : 512365987

Dále ruším můj souhlas se zpracováním a uchováním osobních údajů ve smyslu § 5 zákona č. 101/200 Sb. o ochraně osobních údajů k 30.4.2010.
Zařízení bude umožněno demontovat po předchozí telefonické domluvě na telefonním čísle uvedeném ve smlouvě.

Nedílnou součástí tohoto dopisu je kopie předávacího protokolu č. 0012
Očekávám Vaše vyjádření a v nejbližším možném termínu.

S pozdravem

Petr Novák
vlastnoruční podpis.

aenstria
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výpověď DIGI-TV - mustr

Reklama na UPC? :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

::: Skylink Forever::: :))) :))) R^

petr86
Registrace: 6/2009

A pripravte sa na to, ze este tie prasata zistia, ze im chyba 0,12 centa a vzapati Vam poslu list na zaplatenie zaroven so sekom za vyzvu vo vyske cca 5€.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Jde to napsat i jednodušeji.Různé paragrafy a odstavce není třeba uvádět! Je ale důležitě poslat výpověď na správnou adresu a doporučeně!! DIGI jsem rušil loni v říjnu a od 1.prosince ho už chválabohu nemám!!

dechovkar
Registrace: 5/2006

Shoda

Též jsem dal výpověđ napsal jsem ji na čtyři řádky.Na jejich výzvu jsem jim poslal resívr a ostatní věci poštou je po ptákách

pifl

hentaku zhovadilost moze napisat len nejaky judr Peter Novak

funtomas
Registrace: 12/2009

lucabrazza

suhlas, no nezaplat to potom ten platobny prikaz 55E+16,5E...vivat pani Morariu! zaplatil som no ked to videl pracovnik v banke/musel lebo prikaz na uhradu/, tak ma akoze utesoval ze on teda DIGITV radsej nikdy...pifi+ dechovkar nebudte si tak istý a pockajte od vypovede 3,5 roka...po takomto case od mojej vypovede som si stale nie isty co zase vymyslia a co mozem cakat...lahko sa ich nezbaviš!

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

bohus31

Nevím proč bych měl od nich něco čekat! Všechny platby za jejich službu jsem včas zaplatil a jejich zařízení včas odevzdal. Doklad o odevzdání mám samozřejmě schovaný. Nepočítám,že bych se k DIGI vracel i když se od té doby zlepšili. V únoru mně volala slečna z digilinky a ptala se mně na důvod výpovědi.Řekl jsem jí,že jim nic nedlužím a důvod výpovědi nemusím uvádět. Když mně řekla,že všechno je v pořádku a že dělají pouze anketu kvůli zlepšení služeb,tak sem jí řekl,že sem to zrušil kvůli špatné kvalitě obrazu na LCD televizoru a kvůli absenci formátu 16:9. Teď už sice některé programy v tomto formátu vysílají,ale určitě až na základě toho,že to hodně lidí zrušilo!

dechovkar
Registrace: 5/2006

dechovkar

maj vsetko na papieri...po 3rokoch som nevedel dokazat ze mam vsetko v poriadku a tak potom platobny prikaz...inac pred 3 rokmi po telefone tiez vsetko v poriadku...to som sa mal s nimi o tych par euro sudit?...nikdy viac...

bohus31

Tak takúto nemožne dlhú výpoved neni ale vôbec treba .Ja som napísal podla vzoru ktorý je na digi tv stránke a boly to štyri riadky a behom mesiaca som už mal vrárené aj ich krámy. R^

"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."

Nicktos
Registrace: 2/2008

Skyling WTF ?

Nechapem, co tu vsetci onanujete nad Skylinkom? Zadarmo Vam ponuka len to, co uz stanice zaplatili a za dalsiu ubohu ponuku si vypyta viac, ako DIGI a je to v porovnatelnej kvalite ... A este cpete peniaze do J&T, ako keby nestacilo, ze cez Fica okradaju statocne stat...

Javi
Registrace: 2/2006

@Javi

Jasně, zvu tě ke mě. Vem si svůj digi přijímač a já svůj Vitamín. Scart kabel brát nemusíš, dám ti ten nejlepší, co najdu. Spolu porovnáme tu "porovnatelnou kvalitu".

Tady totiž nejde pouze o datové toky hlavně SD balíku a v tom bych s tebou i souhlasil, ale taky o to, na čem si mohu digi legálně pustit. A to nemluvím o základu, HD a "maličkostech" typu formáty, EPG nebo Txt.

Pokud ti to nechybí a máš pořádnou tv, tak tě lituji.

Tomik535

absence teletextu, EPG a špatný obraz to jsou důvody proč vypovídám službu DIGI TV. Dříve jsem vlastnil (aquarium - CRT samsung 72cm :-))) - po koupi plazmy Panasonic se na ten obraz ale fakt nedá koukat. Časté výpadky signálu, a maďarština některých programů. :fuming:

aenstria

pro aenstria.
a ty si myslíš , že na Skylink nejsou ? Plno programů ve špatný kvalitě dám příklad - Sport 5, kino CS , MGM , některé slovenské programy a jejich filmy atd.Zase na druhou stranu mi aspon vyhovují programy na DIGI TV PŘÍKLAD - eurosport2 ( rallye IRC přímí přenosy ) , Diskovery 3x ,Helmark atd.

standa111
Registrace: 11/2009

Jaký výpadky na DIGI TV mám svoji anténu 85 cm i konvertor a neznám výpadek za normálnýho počasí jak v létě tak v zimě i to za normálnýho deště i sněžení .
Ano je ten obraz na DIGI TV o trochu horší , ale ne na tolik že se na to nedá koukat. Já osobně si radši platím digi tv 40 českých prog. a na Skylinku multi balíček než 7 prog. HD z toho jen 2 prog-HD koukatelný aspon pro mne na Skylinku . Třeba HBO HD za dobu co to běží volně jsem se na něj kouknul 2x a nic moc.Ted bude teplo ani na TV nebude čas.

standa111

Stando už toho nech.Jestli ti příjde kvalita obrazu skoro stejná na Digi jako na skylinku,je nejvyšší čas navštívit očního lékaře,ale to už jsem ti kdysi psal na stránkách Digi.
Stále meleš tu stejnou písničku.Sport 5 je na skylinku vysílán tak jak se k nim dostane.To už zde psal kdysi pan Glisník,mgm je přebíráno od UPC tam je třeba brečet.Kino cs a zbylé kanály SPI je jedna dlouhá a ohraná písnička,se kterou skylink taky nic neudělá.Leda,že by se s kanály SPI rozloučil,což by mě osobně vůbec nevadilo.
Slovenské programy vysílají na skylinku s velmi vysokým datovým tokem,některé dokonce vyšším než některé české TV(barrandov, cool)..pokud tím slovenským kanálem nemyslíš živu,která bude brzy mrtvá.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

@standa111, je to velmi subjektivní, navíc když ani nevím, jestli náhodou ještě nekoukáš na crt. Popiš svou tv.
Tobě připadá "trochu" horší, mě zase o trochu víc.. :-/

To ale pro mě není důležité. Za 250,- je u Skylinku 45 programů a to ještě balík občas ani nemusím platit. Ostatní výhody jsem popsal výše.

U digi v současném stavu jaký je vidím jen jediné plus pro sociálky. Nemusí si totiž kupovat svůj přijímač. Naopak to, že nemohu mít jaký chci, je pro mě jen další nevýhoda, protože bych se z toho krámu a jeho servisu zbláznil.. :)))

Tomik535

len doplnim

aby nebolo zle pochopene...moja vypoved bola akceptovana pozaslani aj zmluva zrusena apo tel. dohovore ze je vsetko vyrovnane a vporiadku som naivite mal za to ze je vsetko ukoncene...no po 3rokoch, mam dalej platit ani neviem zaco...lebo som nevedel na papieri dolozit...doporujucem kazdemu kto da vypoved nech ma vsetko na papieri, ze je vsetko zaplatene a vsetky komponenty do posledneho F-konektora vratene!!!

bohus31

wladys

Ten standa si nedá pokoj,že? :laughing:

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

pro wladys
tobě se tady nasmějem v práci co odpověd to perla na DIGI TV . Jo každy má jiný přání na sledování TV.Koukej dál na svoje programy -filmy HD já ti je neberu .

standa111

Nechápem obchodnú politiku Digi,ale oni vlastne svojích abonenntov od seba odháňajú a posielajú ich do náručia UPC,Skylink atď.Múdrejšie by spravili, keby neviazali tie ich šunty spolu s kartou,ale ponúkali kartu ako takú.Ale to mne skôr narastie brada po kolená,ako ich takéto niečo napadne,alebo nenapadne.Sú to (nevhodné slovo)i.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra