Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ještě jednou Inverto BLACK Ultra

Tak jsem konečně také otestoval v domácích podmínkách tento LNB,hlavně na pozici 7W a 26E.Ze čtyř LNB různých značek vykazoval nejlepší výsledek.Příjem programů MBC na 7w byl na hraně a obraz se rozpadal.Na Kaonu 570cx s parabolou no name ofset 100,ukazoval baner hodnotu 65/11.S Invertem naskočil baner na hodnotu 71/45 a i při zatažené obloze je obraz stabilní. R^

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ještě jednou Inverto BLACK Ultra

Já mám zkušenost opačnou výměna z sprostého HEAD 0,1 (které poslední dobou jsou katastrofa) a signál šel dolů.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Inverto Black Ultra Twin

za 484,-Kč ..Brno-Medánky na 26°E +18%...jo,jo, není nad
ověřené informace...Díky..

710nav
Registrace: 10/2006

já ho pořídil za 268 kč a lepší než předchozí smart nebo faval

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

sory přehlídl jsem Twin ;)

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Inverto rulezzz. díky němu mám jakž-takž opravdu celodenně kompletní nabídku freesatu na astře 2d. snad jenom film4 občas večer seká, když je kolem 20:00 signálový minimum na horizontálech. a potom itv 3 - ta je výrazně slabá a jsou s ní velký problémy, ale není ani extra zajímavá

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Inverto je super znacka

ale Ultra je zbytecne kupovat, staci Inverto Black Premium, coz jsou vybrane kusy normalniho Inverta. Rozdil mezi Black Premium a Ultra prakticky neni, jen v cene. Ultra ma jedinou znatelnou vyhodu, ktera muze byt pro laika i nevyhodou: dlouhy krk a tim moznost posunuti ohniska.
Celkove jsou Inverta opravdu lepsi, nez konkurence.
Jinak Ultra stoji 296,- s DPH na onlineshops .cz, Black Premium 149,- s DPH.

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

710nav-já ho v Medlánkách koupil za 227kč.Tak možná podražili.

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous

Já ho

vyzkoušel na 1W kde mám horší výhled a na teploměru šla nahoru a to dost výrazně jenom síla-kvalita zustala stejná.

hobo
Registrace: 1/2007

Ceny

Ted se koukam, ze je vse obracene, Black Premium je drazsi nez Ultra. Dva mesice to clovek nesleduje...

pavsla

Inverto Black Ultra Twin

Mém špatné zkušenosti s nalhaným ziskem Inverto LNB vubec,vyzkoušel jsem na jedné anténě 100/95 několik značek včetně LIDL singl 0,3dB ,Goldeny 0,2 Qatro,Inverto singl 0,1 dB vykazoval v pruměru 8-10% nišši zisk.Bratr se nechal zlákat reklamou a osadil novou anténu 0,1dB Inverto singl konvertorem asíla signálu na ASTRE 3- 23,5°E je pouze 79%,kabel 22m BELDEN nekvalitnejší od této značky,anténa !!!!!! 125 cm!!!!!!!!!Hruza!!!

Saidxxx
Registrace: 10/2009

jo jasně, nějakej noname singl z lídlu je mnohem lepší. to určitě.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

nafouknutá REKLAMA

Inverto = nafouknutá REKLAMA.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Mám Inverto BLACK Ultra asi čtrnáct dní a můžu potvrdit zlepšení příjmu. S anténou ofset 120 byl příjem třeba stanice MBC persia na NIlesatu na hraně a National Geographic Ch. na 12,226/H jsem vůbec nenaskenoval. A to jsem měl předtím celkem dobrý konvertor Golden int. 0,3 dB. R^

miraxy

Saidxxx

Jakym meracim pristrojem tu antenu nastavoval? Zadnym, kdyz udavas jen nejaka % z prijimace. Pak nelze brat tento vysledek za objektivni. Navic porovnavat LNB na silne druzici je nesmysl.

pavsla

Dlší nepříjemnáé zjištění u TWIN LNB DIAVOLO 0,1dB rozdíl mezi výstupy na jedné družici 74% a druhého 86%? -----Sngly LNB 0,2dB 89% Platinum edition II,Inverto SILVER TECH 0,2dB 82%,Golden interstár Quad GI-204S Platinum 0,2dB na stejné pozici vykazuje 92% síla a Q 98%

Saidxxx

To je jen zlomek zjištění nelze to zde vše komentovat vždy se nekdo naštve sorri.

Saidxxx

proč naštve. já ti spíš nevěřím, než že by mně tvoje komentáře vadily. každopádně ten přijímač ti může ukazovat ty procenta úplně nesmyslně, to jednak, a potom ani nemá vůbec význam testovat různý LNB pro příjem družic jako astra 19e nebo 23e. to chytíš i na víko od popelnice. smysl to má tam, kde máš s příjmem problémy. a tam to taky poznáš. né podle ukazatelů ale přímo podle obrazu

vortimond

pavsla

Jakym meracim pristrojem tu antenu nastavoval? Zadnym, kdyz udavas jen nejaka % z prijimace. Pak nelze brat tento vysledek za objektivni. Navic porovnavat LNB na silne druzici je nesmysl Bješ k lékaři atˇti dá tabletku čaučik

VYDRA004
Registrace: 11/2008

Neměl jsem na mysli nikoho konkrétního!Přijímače na kterých to mohu odzkoušet je hned několik Vantage 221 Combo ,vysoká citlivost tuneru,Vantage 8000s střední citlivost,Showbox 700,Tripldragon,a šunt Silver Crest rychlýk změny signálu.Anténí měřidla několika tipu,praxe v sat technice 25let.Chtěl jsem jen upozornit na klamání zákazníka,nemusíte mít obavu že jsme nějaký začátečníci podle data reg.Zdar

Saidxxx

Aj ja sa pridam

Dosiel min. tyzden. Skor ako som ho zalozil som si zoskenoval slabe signaly na 75°E,60°E,26°E,7°W a zapisal parametre ( Open 820,55m koax,Gibertinka 100 cm a doposial Smart0,2). Cele skenovanie netrvalo viac ako 15 min a prehodenie IBU tiez 15 min.
Vysledok sa dostavil signal sa zlepsil a hlavne na 7°W Fec 5/6 mi na Smart vobec neslo s IBU slape, horizontal na Smart ani naznak na IBU som neskoneval jeden tr. ( signal je na 4 tr!) ale sledovat sa to aj tak neda !
Aj tak som sa ustil ze je lepsi ake som skusal a pouzival pred tym. Tot len moje vysledky.
Dalsi kus som dal kamosovi ale ten ho este nestihol zalozit tak sa mi ozve ked ho zalozi.
Ja mu urcite davam +

Ylva

HOBY-pavsla

Mněřící přístroj mam v trenkách ale asi seš kapacita . Tak na kapačku . Mimochodem jak chytáš ABS a 45 w co? 12580h22000 ABS inverto OK ale megasat Di -avvolo 01 ERROR INVERTO bes bublin ČSN . pavslá pokračuj ...

VYDRA004

me to prijde, jako by nekdo koupil nejakej nepovedenej klon

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

NILESAT

ABS BADR A JINÉ vsjo charašo mam ho tejden LASKOMINA !! nevjeřilsem R^

VYDRA004

Nie žiadna nafúknutá reklama.Je super.Dal som ho na toroidku 55 na slabšie frekvencie Amosu.Kvalita išla hore v priemere o 3-10 percent a to mám krajnú pozíciu a sťaženú. Odporúčam!!!

Milan C
Registrace: 4/2006

mohu potvrdit,v sobotu jsem montoval nějaký set ,co si zákazník koupil,12070 na hranici příjmu,dnes stejná parabola stejná frequence jen LNB octo inverto black,nevím jestli ultra,signál na plné pecky,stejný jako 11992,12565,12525,nedělám reklamu,myslím,že tento typ LNB už ji nepotřebuje,budu kupuvat jen tento,než se objeví jiný favorit

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra