Quantcast

RTVS s bohatým programem k MS v hokeji

| redakce | tisk | názory

RTVS si pro diváky a posluchače připravila bohatý doprovodný program k MS v hokeji. Nebudou chybět hokejová studia na programu RTVS Šport, Citrónshow Riša Lintnera na RTVS Jednotka a také přímé přenosy zápasů slovenské hokejové reprezentace, živé vstupy a informace přímo z dějiště šampionátu na Rádiu Slovensko.

Práva na letošní šampionát MS v ledním hokeji vlastní pro území Slovenska tentokrát komerční vysílatel - JOJ. Veřejnoprávní broadcaster RTVS proto nemůže vysílat žádné zápasy z hokejového turnaje a to ani s národním (slovenským) týmem.

RTVS nemůže vysílat z MS v hokeji televizní přenosy, rozhlasové ale ano. Rádio Slovensko nabídne rozhlasové přenosy ze všech zápasů slovenského týmu v základní skupině a v případě postupu i ze zápasů play off až po finálový duel.

Soupeři slovenského hokejového týmu ve skupinové fázi v Ostravě budou hráči z Německa, Kazachstánu, USA, Polska, Francie, Lotyšska a Švédska.

Vedle reportáží a živých vstupů připraví Sportovní redakce Slovenského rozhlasu do vysílání Rádia Slovenska rozhovory, publicistické materiály, zajímavosti a novinky nejen z tábora slovenské reprezentace.

RTVS Šport nabídne divákům během dní zápasů slovenské reprezentace živá předzápasová studia před začátkem zápasů.

V době hokejového šampionátu RTVS Jednotka bude vysílat Citrónshow. Tu budou moci diváci sledovat přímo z dějiště MS v Ostravě ze Slovenského hokejového domu od 9.5. vždy od čtvrtka do neděle ve 22:00 hodin na programu RTVS Jednotka. Richard Lintner přivítá ve studiu největší osobnosti kultury a sportu - mimo jiné se zde objeví Pavol Habera, Marián Čekovský, Lucie Vondráčková, Marek Hamšík, Marián Hossa, či Marián Gáborík.

RTVS bude všechny důležité aktuality, program zápasů, statistiky, výsledky ze šampionátu, včetně informací z historie MS zveřejňovat i na webové stránce hokej.rtvs.sk.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články