Quantcast

Pravidlá mojej ženy - nová kuchařská show na RTVS

| redakce | tisk

Již 15.1.2023 se na obrazovkách slovenské RTVS objeví světoznámá kuchařská show, ve které si dva páry pod vedením michelinského šéfkuchaře Petra Duranského změří své síly v přípravě chutných jídel. Kuchařskou novinku budou moci diváci sledovat každou neděli v 18:20 hodin na programu RTVS Jednotka.

Sehrané páry, které chtějí předvést své kuchařské umění, se již nyní mohou přihlásit do nové show na stránce www.rtvs.sk/pravidlamojejzeny.

Šéfkuchař Peter Duranský bude hvězdou nové show Pravidlá mojej ženy (foto: RTVS)
▲ Šéfkuchař Peter Duranský bude hvězdou nové show Pravidlá mojej ženy (foto: RTVS)

Nová soutěžní kuchařská relace RTVS Pravidla mé ženy vychází ze světoznámé show, ve které si dva páry pod vedením zkušeného šéfkuchaře změří své síly v přípravě chutných jídel.

Soutěž se skládá ze dvou kol, během kterých budou odhaleny kuchařské dovednosti partnerek i šikovnost jejich partnerů a současně diváci nahlédnou i do fungování rodin, manželství či partnerství, a budou moci sledovat jejich komunikaci, sehranost i drobné laskavé neshody.

Šefkuchařskou hvězdou nové show bude Peter Duranský. Peter je prvním Slovákem, který získal Michelinskou hvězdu a patří mědi nejúspěšnějších Slováků ve světě gastronomie.

zdroj: RTVS





Reklama




Vybrané články