Quantcast

Dreambox DM7080HD od října v prodeji

| redakce | tisk

Během příštího měsíce se na trhu objeví novinka výrobce populárních multimediálních set top boxů Dreambox. Nový model nese označení DM7080HD a bude určen pro příjem satelitního, kabelového a pozemního digitálního TV a rozhlasového vysílání.

Dreambox DM7080HD bude vybaven Gigabitovým rozhraním Ethernet, USB 3.0 a také procesorem 7000 DMIPS dual core. Půjde o klíčové vlastnosti novinky výrobce.

Přístroj bude dodáván s vyměnitelným twin DVB-S2 tunerem. K dispozici budou také další dva sloty pro případné další plug and play satelitní, kabelové či terestrické tunery.

DM7080HD s výkonným hardwarem umožní plynulé přehrávání HD obsahu přes Gigabitové rozhraní Ethernet. Vysílání je možné nahrávat a přehrávat z 3,5 palcového SATA HDD. K přijímači je možné připojit hard disky nebo USB flash disky k rozhraní USB. Přijímač bude vybaven 2x slotem USB 3.0 a 2x USB 2.0 a dále také rozhraním pro SD karty.

Přijímač bude podporovat HDMI ve verzi 1.4 (vstup i výstup).

Uvnitř přijímače se bude nacházet dvoujádrový procesor 7000 DMIPS se 4 GB flash paměti a 2 GB pracovní paměti pro rychlou odezvu a stabilitu systému.

Doporučená cena Dreambox DM7080HD je 619 eur.





Reklama




Vybrané články