Quantcast

Čtenářům v televizi chybí směs scének a hudby

| Tisk | komentáře

Na televizní obrazovce divákům chybí zábava v podobě směsi scének a hudby. Vyplývá to z nedávno uzavřeného hlasování webu parabola.cz, ve kterém diváci hledali odpověď na otázku, která se týká zábavy na televizní obrazovce.

Výsledky hlasování na stránkách parabola.cz ukázalo, že diváci se chtějí u televizní obrazovky nejenom vzdělávat, získávat aktuální informace či sledovat oblíbené filmy a seriály, ale také se chtějí bavit.

K dobré náladě mají přispět nejenom komedie či sitcomy ale také přímo zábavní pořady. Nejvíce čtenářů (30,9% hlasujících) uvedlo, že jim v televizním vysílání chybí směs scének a hudby.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Výsledky hlasování čtenářů, anketa: Jaký typ zábavy Vám v tv chybí nebo je jí na obrazovce málo? (foto: parabola.cz)

Dalším hlasujícím (29%) chybí přímo klasické televizní scénky - pódiová zábava.

Jiný typ zábavy (blíže nespecifikované) chybí v televizi 15,7 procentu hlasujících.

Zábavné kvízy by rádo sledovalo 9,6% čtenářů a zábavní vyprávění 8,6% respondentů.



Poslední dvě varianty možných odpovědí v anketě - hudební kvízy (4,3%) a taneční soutěže (1,9%) chybí nejméně divákům.

A jaký typ zábavy na televizní obrazovce chybí Vám? Podělte se o své názory a přání u tohoto článku.

Ankety se zúčastnilo 324 čtenářů.

Nová anketní otázka se tentokrát týká jiného žánru - seriálů. Jaký typ seriálů vyhledáváte? Máte rádi minisérie, klasický seriál (10 až 15 částí) nebo nekonečné seriály, které se na televizní obrazovce vysílají několik let? Hlasujte na titulní stránce webu parabola.cz.

redakce

komentáře čtenářů




Reklama




Vybrané články