Quantcast

Tituly Apple TV+ v nabídce CANAL+

| Tisk

Od 1. února mohou zákazníci placené streamovací služby CANAL+ sledovat oceňovanou tvorbu Apple Originals přímo v CANAL+, aniž by bylo třeba instalovat jinou aplikaci. Informovala o tom společnost CANAL+.

Již nyní si mohou diváci pustit velkou oscarovou naději Zabijáci rozkvetlého měsíce s 10 nominacemi a Leonardem DiCapriem a Robertem de Nirem v hlavních rolích. V nejbližších týdnech přibude historický velkofilm Napoleon, který se může pochlubit 3 nominacemi na Oscara. Na fanoušky sci-fi čekají seriály Nadace, Monarch: Odkaz monster, Silo, For All Mankind a další. K vidění budou také například všechny řady oblíbeného seriálu The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon, fotbalovými fanoušky oblíbený Ted Lasso nebo zcela nové válečné drama Vládcové nebes, které navazuje na předchozí úspěšné seriály Bratrstvo neohrožených a Pacifik od producentů Toma Hankse a Stevena Spielberga.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Streamovací služba CANAL+ (foto: CANAL+)

Všechny tituly jsou v původním znění s českými a slovenskými titulky.



Zákazníci CANAL+ naleznou nabídku Apple TV+ v balíčku CANAL+ Komplet, na který se do konce února vztahuje sleva 25 % na první 3 měsíce. Součástí balíčku CANAL+ Komplet je také videotéka CANAL+, filmové programy z rodiny FilmBox, program CANAL+ Action a všechny sportovní programy CANAL+ Sport, které divákům přináší přímé přenosy z anglické Premier League a ženských tenisových turnajů okruhu WTA.

Společnost CANAL+ spustila v dubnu 2023 v Čechách a na Slovensku novou streamovací službu. Platforma s bohatou videotékou se současnou seriálovou i filmovou tvorbou nabízí také sedm lineárních kanálů. Vysílá vlastní TV programy CANAL+ Sport s přenosy z anglické Premier League a WTA a CANAL+ Action, zaměřený na akční filmy a seriály. Zároveň je provozovatelem platforem satelitní a internetové televize Skylink a freeSAT.

redakce





Reklama




Vybrané články