Quantcast

Lepší.tv rozšiřuje nabídku o kanály Eurosport a Discovery

| Tisk

Operátor OTT platformy Lepší.tv zařazuje do své nabídky tématické kanály skupiny Warner Bros. Discovery (WBD). Diváci tak nově mohou sledovat programy jako Eurosport či Discovery.

Od 15. prosince 2023 jsou v nabídce Lepší.tv stanice Discovery Channel, Animal Planet, Eurosport 1, Eurosport 2, Food Network, Travel Channel, HGTV a ID (Investigation Discovery).

V rámci promo akce jsou všechny výše uvedené stanice dostupné ve všech balíčcích Lepší.tv a to do konce roku 2023. To znamená, že dva týdny mohou programy sledovat všichni zákazníci bez ohledu na jejich aktivní balíček.

Po novém roce se programy Animal Planet, Food Network a Travel Channel přesouvají do nejvyššího balíčku MAX a zbývající kanály zůstanou v nižším balíčku KLASIK.



I po rozšíření programové nabídky o nové stanice WBD nebudou diváci platit více. Ceny balíčků se nemění.

Zařazení stanic WBD do nabídky Lepší.tv předcházela anketa operátora. Ten chtěl od svých zákazníků vědět, zda by měli zájem o programy jako jsou Eurosport či Discovery. V červnu, kdy anketa probíhala, operátor uvedl, že se zařazením programů by se zvýšila cena balíčků Klasik a Max o 20 korun měsíčně. Proto provozovatel služby uspořádal průzkum. Nakonec k navýšení cen nedojde.

redakce





Reklama




Vybrané články