Quantcast

JOJ 24 odstartuje brzy. Bude na Skylinku, freeSATu, ST, DIGI SK

| Tisk

Slovenská mediální skupina JOJ potvrdila spuštění svého dalšího kanálu - JOJ 24. Jak již název stanice napovídá, půjde o lineární televizní kanál zaměřený zejména na zpravodajství. Vedle něho nabídne i publicistiku a politickou diskusi. Bude se jednat o osmý program v portfoliu JOJ.

JOJ 24 bude pro diváky zdarma a dostupný u všech operátorů a rovněž i na klasickou pozemní anténu (DVB-T).


obrázek

▲ Obr č. 1 - Logo JOJ 24 (foto: JOJ)

Přesný termín startu JOJ 24 zatím stále nebyl provozovatelem oznámen. Spuštění stanice se očekává během několika týdnů.

Televizní stanice JOJ uvádí, že má v porovnání s konkurencí největší množství zpravodajského obsahu, přičemž zpravodajství je jedním z jejích hlavních pilířů. JOJ se může pochlubit širokou sítí regionálních zpravodajů, kteří mohou divákům přinášet informace ze všech koutů Slovenska.

Tým JOJ 24

Projekt televizní stanice JOJ 24 vzniká pod vedením ředitele zpravodajství a programu Rolanda Kubiny. Šéfredaktorem televize se stal dlouholetý redaktor a moderátor televize JOJ Dárius Haraksin. Tvářemi stanice budou zkušení a vzdělaní profesionálové, kteří dlouhá léta působí v televizním zpravodajství. Na postu moderátorů se objeví například Hana Zavřelová Gallová, Adam Zavřel, Petr Petrus, Mária Ölvedyová, Júlia Zelenková, Hana Liptáková, Bruno Ciberej, Martina Štefánková, Samuel Migaľ, Alena Stračiaková, Pavel Michalek, Iveta Krupová a mnoho dalších.

Zpravodajská stanice je náš dlouhodobý projekt, na jehož vývoji jsme pracovali měsíce. Nyní mohu říci, že jsem nadmíru spokojen s verzí, kterou divákům nabízíme a věříme, že budeme jejich první volbou v poskytování komplexních, spolehlivých a vždy ověřených zpravodajských informací,“ říká Roland Kubina, ředitel zpravodajství a programu TV JOJ.

Stejně jako naše televize, i já jsem oslavil 20 let působení v JOJce nejen jako redaktor ve zpravodajském týmu. O to víc se těším, že jsem u zrodu nové zpravodajské televize a věřím, že spolu s kolegy budeme divákům denně přinášet objektivní, ověřené, aktuální, užitečné a důležité informace,“ řekl Dárius Haraksin, šéfredaktor JOJ 24.

Pořady na JOJ 24

JOJ 24 bude vysílat relaci "Správy 24", která se bude střídat s dalšími pravidelnými pořady. Během celého dne nabídne divákům aktuální zpravodajství a přímé přenosy z důležitých tiskových konferencí a politických a společenských událostí.



Novinkou budou denní "Udalosti o 17:00" a "Udalosti o 22:00", které tvoří pevné pilíře ve vysílacím dni. Každý pracovní den nabídne "Analýzy 24" od 18:00 hodin - diskusní relaci o aktuálních tématech. Úterky budou ve stejném čase vyhrazeny pro pořad "Analýzy Na hrane".

Jednou za týden bude JOJ 24 vysílat relaci "Spektrum 24" s informacemi ze světa vědy a výzkumu, "Svet 24" o různých zajímavostech, hodinou relaci "Topstar Plus" se zajímavostmi ze světa showbyznysu a relaci "24 minút", která shrne a okomentuje nejdůležitější politické události uplynulého týdne.

Na diváky JOJ 24 čeká také politická diskuse "Na hrane", která bude souběžně šířena i na hlavní stanici JOJ. Každý večer ve 20:35 hodin bude na JOJ 24 odvysílán dokumentární film. Dále JOJ 24 nabídne oblíbenou relaci "Sedem" či "Podcast 24", který vysílá na webu již několik měsíců.

Distribuce JOJ 24

Stanice JOJ 24 se objeví v nabídkách operátorů platforem Skylink, freeSAT, Slovak Telekom (Magio TV/Magio Sat), DIGI Slovakia, Towercom, Antik Telecom, SATRO, Martico, DSI Data a u dalších poskytovatelů televizních služeb.

redakce





Reklama




Vybrané články