Quantcast

Markíza Krimi bude u většiny operátorů

| Tisk

Nový lineární televizní kanál skupiny Markíza bude od svého spuštění dostupný u většiny televizních operátorů. Jednání probíhají i s dalšími subjekty, aby Markíza Krimi byla dostupná co největšími počtu diváků.

Přesně za týden v pondělí 6.6.2022 začne vysílat nová televizní stanice Markíza Krimi. Ta se zaměří na seriály a filmy s kriminální a detektivní tématikou. Skupina Markíza se dohodla na šíření svého nového programu s drtivou většinou nejdůležitějších kabelových, satelitních a IPTV operátorů.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Markíza Krimi krátce před startem (foto: TV Markíza)

Zařazení programu Markíza Krimi do svých programových balíčků potvrdili následující operátoři:

* Slovak Telekom (Magio TV, Magio Sat, Magio GO)
* M7 Group (Skylink, freeSAT)
* Orange Slovensko (Orange TV)
* DIGI Slovakia (Nová Digi TV SK)

Program Markíza Krimi bude také v nabídce těchto společností a služeb:

* Antik Telecom
* O2 Slovakia
* Satro
* Slovanet
* DSi Data
* SledovanieTV
* Lepšia.TV
* Kuki TV

a kolem 50 dalších středních a menších operátorů.



Teší nás, že distribuční partneri pozitívne reflektovali na atraktívnu programovú ponuku našej novej stanice Markíza KRIMI. Celodenný prúd tých najobľúbenejších kriminálnych a detektívnych seriálov a filmov si tak bude môcť vychutnávať veľká väčšina zákazníkov platených televíznych služieb,“ uvedl k tomu Matthias Settele, generální ředitel skupiny Markíza.

Jednání stále pokračují se společností UPC Broadband Slovakia ohledně zařazení programu Markíza Krimi do její programové nabídky. Naopak Markíza Krimi nebude z kapacitních důvodů zařazena do placené terestrické televizní služby Plustelka, kterou provozuje společnost Towercom.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Programové schéma Markíza Krimi (foto: TV Markíza)

Úplně prvním pořadem na Markíze Krimi bude v pondělí 6. června 2022 v 8:30 hodin slovenská premiéra detektivního filmu "Agatha Christie: Hniezdo supov" (Crooked House), v němž hrají také Glenn Close a Gillian Anderson. Diváci se mohou těšit také na celosvětový hit "Kosti" nebo kultovní detektivní seriál "Slečna Marplová". Markíza Krimi však postupně přinese i premiéry úspěšných zavedených seriálů, jako jsou "Myšlienky vraha", "NCIS - Námorný vyšetrovací úrad" nebo "NCIS: Los Angeles", a také několik exkluzivních nových seriálů, například "Whiskey Cavalier".

redakce





Reklama




Vybrané články